Sker for første gang i Vild med Dans

Mads Vad danner par med May Lifschitz, der er noget særligt 

Offentliggjort Sidst opdateret

En af årets største overraskelser i Vild med Dans er introduktionen af den første transkønnede deltager i programmets historie. Den 29-årige skuespiller May Lifschitz vil træde ud på dansegulvet sammen med den rutinerede danser Mads Vad, når programmet går i gang næste fredag.

Klar til udfordringen

May Lifschitz, som mange måske kender fra DR-serien 'Orkestret' eller internationale produktioner som Netflix’ 'Warrior Nun' og AppleTV+'s 'Foundation', er klar til at tage udfordringen op. 

- Det har været sjovt at komme ind fra højre og lære Mads at kende. Han er meget struktureret og disciplineret, udtalte hun til Kendte.dk ved pressemødet for Vild med Dans, hvor hun mødte resten af årets deltagere.

Tryghed og tillid i danseparret

Ifølge May Lifschitz har samarbejdet med Mads Vad allerede fjernet mange af de naturlige barrierer, der kan opstå, når man er så tæt på en ny person som dansesamarbejde kræver.

- Det er rart og trygt med Mads, fordi han er så omfavnende og tålmodig, tilføjede hun og understregede, at de allerede er godt i gang med træningen.

I den bedste sendetid

For May Lifschitz er deltagelsen i Vild med Dans en stor mulighed for at vise, at der er plads til forskellighed også i det store TV-show.

Som LGBT+-person ønsker hun at bruge platformen til at skabe større accept og forståelse for transpersoner.

- Som trans betyder det meget at blive accepteret som medvirkende, hvor jeg kommer til at være synlig for mange mennesker hjemme i stuerne. Det er en blåstempling af forskelligheden i verden, og jeg vil gerne bevise, at vi fortjener en plads her også, sagde hun.

Mads Vad er imponeret

Mads Vad er allerede dybt imponeret over May Lifschitz, og ser frem til at fortsætte rejsen.

- Dansemæssigt er det vildt, hvad der er sket på to uger. Jeg tror, May kan blive virkelig dygtig, sagde Mads Vad om dansepartneren.

Mads Vad kaster sig ud i dans med May Lifschitz, der er transskønnet.
Vild med Dans-holdet 2024
Powered by Labrador CMS