Skilsmissestriden fortsætter: Vred Angelina revser Pitt

Skuespillerinden Angelina Jolie mener, at Brad Pitt har skjulte dagsordner i den igangværende skilsmissesag.

kuespillerinden Angelina Jolie mener, at Brad Pitt har skjulte dagsordner i den igangværende skilsmissesag. Foto: Mario Anzuoni/Scanpix (Arkivfoto)
Offentliggjort Sidst opdateret

Skilsmissestriden mellem det tidligere Hollywood-par Brad Pitt og Angelina Jolie er langtfra overstået.

“Salt”-skuespillerinden mener nemlig, at der ligger skjulte motiver bag Brad Pitts ønske om at forsegle flere retsdokumenter i den igangværende skilsmissesag.

Det skriver det amerikanske medie TMZ.

Pitt vil forsegle skilsmissepapirer

Ifølge Angelina Jolie vil “Fight Club”-stjernen forsegle skilsmissepapirerne, da han frygter, at offentligheden får kendskab til sandheden om parrets brud.

– Han er bange for, at hele offentligheden vil lære sandheden at kende, står der i Angelina Jolies retspapirer, oplyser TMZ.

Til trods for Brad Pitt og Angelina Jolies stridigheder er de dog blevet enige om, at retsdokumenter, der omhandler parrets seks børn, skal være private og holdes ude af mediernes søgelys.

Retssag endnu ikke slut

Retssagen mellem “Mr. & Mrs. Smith”-skuespillerne er imidlertid ikke slut, da de endnu ikke er nået til enighed om, hvem der skal have den primære forældremyndighed over børnene.

Allerede i september kunne medierne berette om, at Angelina Jolie og Brad Pitt skulle skilles.

– Beslutningen sker for familiens helbred. Hun (Angelina Jolie, red.) vil ikke kommentere på sagen, og familien beder om at få fred i disse dage, sagde Angelina Jolies advokat Robert Offer til mediet Sky News kort efter bruddet.

Parret nåede kun at være gift i to år.

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS