Skip to main content

Skriver kontrakt med Laudrup

Landsholdslegenden Brian Laudrup har scoret sig et nyt job som vært på Politikens nye fodboldpodcast, "Brian og bolden"

Fodboldikonet Brian Laudrup dribler nu ind i æteren hos Politiken.

Den 53-årige landsholdslegende skal bruge sin ekspertise sammen med avisens fodboldkommentator, Søren-Mikael Hansen, i Politikens nye fodboldpodcast, der har fået navnet "Brian og bolden".

Her vil de to eksperter tage aktuelle emner fra fodboldverdenen op til debat og behandling. I første afsnit vurderer man eksempelvis de danske landsholdsspilleres klubskifter denne sommer.

Det annoncerer Politiken ifølge fagbladet Journalisten.

- Brian tager erfaringer fra sin egen karriere som en af Danmarks største fodboldspillere gennem tiden med i studiet og vender aktuelle fodboldemner og tendenser med skiftende gæster, lyder det om podcasten.

Brian Laudrup pensionerede fodboldstøvlerne i 2000 efter en lang og glorværdig karriere for det danske herrelandshold og flere udenlandske storklubber. I dag bruger han sin ekspertise fra dengang. (Arkivfoto).
Brian Laudrup pensionerede fodboldstøvlerne i 2000 efter en lang og glorværdig karriere for det danske herrelandshold og flere udenlandske storklubber. I dag bruger han sin ekspertise fra dengang. (Arkivfoto).Peter Cziborra/Ritzau Scanpix

Også på TV2 Sport

Brian Laudrup, der begyndte sin professionelle karriere for Brøndby i 1986 og sluttede den for Ajax Amsterdam i 2000, deler også sin viden ud på tv.

Siden foråret 2022 har han været tilknyttet TV 2 Sport, hvor han fungerer som ekspert i studiet, når herrelandsholdet har været på banen, efter at have arbejdet som kommentator for Discovery.

Del din kommentar