Skuespillers drøm: Vil have en blomsterhandel

Skuespilleren Marijana Jankovic skal tilbringe sommeren i sin kolonihave, hvor hun virkelig skal pleje sine grønne fingre.

Offentliggjort Sidst opdateret

Skuespilleren Marijana Jankovic har virkelig fut i karrieren. Foruden sit skuespiltalent, har hun også debuteret som instruktør på kortfilmen Maja, som hun er blevet anerkendt for med flere priser.

Som en kontrast til hendes rivende karriere, skal hun nærmere bruge sin sommerferie med en rive i hånden i sin kolonihave.

Grønne fingre

Siden januar har Marijana Jankovic været på optagelser på DRs nye søndagsdrama Fred til lands, der bliver optaget på Fyn. Når optagelserne slutter i slutningen af juni, har hun planer om at bruge sommerferien på en passion.

– Jeg skal faktisk nyde min kolonihave og fodre mine grønne fingre med noget jord. Jeg har virkelig grønne fingre, og jeg elsker det, siger Marijana Jankovic til Kendte.dk.

Drømmer om blomster

Seere kender Marijana Jankovic bedst for hendes optrædener på TV2 i julekalenderen Juleønsket og som Claudia Bondesen i dramaserien Norskov.

Siden har hendes karriere virkelig taget fart, men når hun ikke længere kan spille skuespil, så har hun en klar idé om, hvad hun så skal få tiden til at gå med.

– Altså min store drøm, når jeg engang bliver en gammel dame og ikke kan det her mere (red. skuespil), så vil jeg have en blomsterhandler, siger hun.

Lidt arbejde

Men det er ikke udelukkende i haven, at Marijana Jankovic kommer til at opholde sig i sin sommerferie. Der er lagt lidt arbejde ind.

Sidste år sprang hun ud som instruktør. Hun skrev og instruerede kortfilmen Maja, der siden har modtaget en Robert for Årets kortfilm og prisen for bedste kortfilm ved Tribeca Film Festival. Derfor skal noget af sommerferien også bruges på at skrive på et nyt projekt.

– Så skal jeg sidde og skrive og arbejde. Jeg sidder og skriver på nogle film – eller på noget – som engang bliver til noget forhåbentlig, siger hun.

Powered by Labrador CMS