Skip to main content

Slipper for spjældtur

Det britiske pop-ikon Rod Steward og han søn stod ellers overfor op til et år bag tremmer

Rod Steward er sammen med sin søn under anklage for at have udøvet vold mod sikkerhedsvagt, der ville forhindre dem i at trænge ind til privat nytårsfest.
Rod Steward er sammen med sin søn under anklage for at have udøvet vold mod sikkerhedsvagt, der ville forhindre dem i at trænge ind til privat nytårsfest.YOUSSEF BOUDLAL/Reuters/S´Ritzau Scanpix

En dommer i Florida har valgt at suspendere en voldssag mod det britiske pop-ikon Rod Steward og hans ældste søn Sean Stewart. 

Det skriver AP ifølge Aftonbladet

Mistænkt for overfald

Far og søn blev i starten af januar 2020 anholdt af politiet på grund af mistanke om overfald på en sikkerhedsvagt i Florida nytårsaften.

Vagten ville forhindre dem i at trænge ind til en privat fest, hvorefter Sean Stewart skubbede ham og Rod Steward slog ham i brystet med knyttet hånd.

Skal afgøres ved forlig

Sagen blev påbegyndt tirsdag den 7. september, men dommeren afblæste den efter to dage og beordrede i stedet, den skal afgøres ved en høring.

Parterne skal således nu forsøge at indgå et forlig den 22. oktober.

Såfremt Rod Steward og hans søn var blevet fundet skyldig i sagen, kunne de have stået overfor op til et år bag tremmer. 

Del din kommentar