Smertehelvede: Madonna aflyser igen

Pop-dronningen må for tredje gang aflyse en koncert på sin USA-turné.

Offentliggjort Sidst opdateret

Megastjernen Madonna er i øjeblikket i fuld gang med en stor turné i USA. Men det er langt fra alt, der går efter planen. Nu må hun nemlig for tredje gang under turnéen ty til aflysning.

Madonna, eller Madonna Louise Veronica Ciccone som hun rettelig hedder, er efterhånden blevet 61 år og det er måske alderen, der begynder at trykke. I hvert fald er det ifølge norske Dagbladet en kendsgerning, at hun er plaget af skader og lider af voldsomme smerter.

Artiklen fortsætter under videoen

“Jeg har grædt af smerter på grund af skader. Det har været ubeskriveligt de seneste dage. Efter hver eneste sang på scenen har jeg bedt til, at jeg kunne fuldføre”, har hun skrevet i et Instagram-opslag.

“Jeg stopper aldrig, jeg giver aldrig op. Men denne gang er jeg nødt til at lytte til kroppen – og acceptere, at smerten er en advarsel. Jeg vil bare sige hvor ked af det, jeg er”, fortsætter hun.

Det er tredje gang, Madonna er nødsaget til at aflyse en koncert på den amerikanske turné. Hun har denne gang angiveligt haft læge af flere omgange og fået besked på hvile og lade kroppen restituere.

Superstjernen, der blandt andet kendt for sine stort anlagte sceneshows, kom i begyndelsen af oktober galt afsted med et knæ. Også det har skabt problemer for hende gennem det meste af efteråret.

Om to uger skal hun efter planen fortsætte sin turné på det europæiske kontinent.

Powered by Labrador CMS