Sofie Gråbøl: - Det var en barsk omgang

Skuespilleren hædret for sin præstation i populær dramaserie

Offentliggjort

Sofie Gråbøl har svært ved at få armene ned, efter at hun i sidste uge modtog den ærefulde titel som Årets Danske Skuespiller i en tv-dramaserie.

Prisen blev uddelt under 'Svend Filmdagene' i Svendborg, og Sofie Gråbøl blev hædret for sin rolle som fængselsbetjent i DR-dramaserien 'Huset'.

En kold og barsk optagelse

- Det har været fantastisk at lave, og det var modsat at være her nu i sommervarmen, nemlig vinterkoldt og en barsk historie. Der var ikke meget smil og feelgood over den, men jeg er meget stolt, lød det fra den 56-årige skuespiller til Kendte.dk.

Uvished om fremtidige roller

Selvom der er blevet annonceret en ny sæson af 'Huset', er det endnu uvist, hvilke skuespillere der vender tilbage. Sofie Gråbøl er derfor i tvivl om sin egen deltagelse i sæson to.

- Men jeg vil gerne være med. Det ville være dejligt. Jeg tror, de sidder og skriver på det, og jeg ved ikke, hvor langt de er i planlægningen, sagde Sofie Gråbøl, der netop er startet op med optagelserne til Anders Thomas Jensen-filmen 'Den sidste viking'.

Gensyn med gamle kolleger

Her skal Sofie Gråbøl indgå i et samarbejde med sine tidligere 'Blinkende lygter'-kolleger, blandt andre Mads Mikkelsen og Nikolaj Lie Kaas, hvilket hun ser frem til.

Sofie Gråbøl har fået flot hæder for sin medvirken i 'Huset' på DR.
Powered by Labrador CMS