Søren Malling roser sin datter

Skuespillerfamilien uddelte og modtog fin pris i Svendborg 

Offentliggjort

Søren Malling uddelte en Svendpris på scenen til Sofie Gråbøl, da Svendborg i sidste uge afholdt den årlige filmfestival. Men aftenen bød også på en stor personlig oplevelse for ham, da hans datter, Viilbjørk Malling Agger, modtog prisen som ’Årets Håb’.

– Jeg tror, han er stolt og glad, sagde den 26-årige skuespiller efter prisuddelingen til Kendte.dk, mens hun viste sit grønne glastrofæ.

På egne præmisser

Viilbjørk understregede, at hendes succes er opnået på hendes egne præmisser.

– Det har altid været vigtigt for mig at vide, at jeg står her, fordi jeg har gjort det på min måde. Selvfølgelig kan jeg søge et godt råd hos mine skuespillerforældre, men jeg er også glad for, at de har ladet mig gøre det på min egen måde, udtalte hun.

Samarbejdet med Lars Ranthe

Viilbjørk Malling Agger spillede sammen med Lars Ranthe i filmen ’Fuld af Kærlighed’, og deres samarbejde blev rost af ham som konferencier på scenen i Svendborg. Senere samme aften blev han selv kåret som 'Årets mandlige skuespiller' med baggrund i filmen, der har fokus på alkoholmisbrug.

Alt det gode

– Jeg har været virkelig glad for at spille sammen med Lars. Han er et fantastisk menneske, og det har været lærerigt og trygt at spille med ham. Han er bare alt det gode i en person. Jeg holder meget af ham, sagde hun varmt.

Viilbjørk Malling Agger fik prisen som 'Årets Håb' i Svendborg.
Lars Ranthe scorede publikumsprisen som 'Årets bedste mandlige skuespiller' i Svendborg.
Powered by Labrador CMS