Søs Egelind stråler i ny rolle som Tivoli-vært

Skal stå i spidsen

Offentliggjort

Søs Egelind svinger taktstokken, når Tivoli i hjertet af København afholder sit årlige juleshow i begyndelsen af december.

Det afslører forlystelsesparken i en pressemeddelelse.

Julemusik og dans

Som vært for showet får den folkekære skuespiller og entertainer til opgave at lede publikum igennem et potpourri af julemusik og dans.

Fine gæster

Undervejs får hun selskab på scenen af sangstjernerne Sanne Salomonsen og Søs Fenger, mens Tivoli Balletteater leverer julede dansetrin, og Tivoli Big Band lægger toner til.

Temaet for aftenen i Tivoli Koncertsal emmer af julet nostalgi, lyder det i pressemeddelelsen.

- I Tivoli Juleshow bliver juleminder fra værter, musikere og medvirkende bragt til live med musik og dans. Det hele kulminerer i et storslået afslutningsnummer, der binder alle minderne sammen, skriver Tivoli.

På en rejse

Juleshowets kommende vært, Søs Egelind, er mere end klar til at styre slagets gang.

- I Tivoli Juleshow vil jeg tage publikum med på en rejse gennem julens minder, og jeg glæder mig som en lille julegris til at fejre julen i Tivolis Koncertsal sammen med nogle af mine yndlingskunstnere, siger hun i pressemeddelelsen.

Også klar til revy

Med juleshowet fylder Tivoli endnu mere i Søs Egelinds kalender. Hun medvirker nemlig også i næste års Tivolirevyen, der opføres i Glassalen.

Her får hun til opgave at levere gode grin i selskab med komikeren Linda P, der er ny kreativ chef for revyen, samt skuespilveteranen Kurt Ravn og komiker Thomas Warberg.

Tivolis Juleshow afholdes 3. december i Tivolis Koncertsal.

Søs Egelind skal være vært for Tivolis årlige juleshow, der afholdes 3. december i Tivoli Koncertsal.
Powered by Labrador CMS