Skip to main content

Springer ud som Pølsemand

Den tidligere fodboldprofil Stig Tøfting spiller pølsemand i den kommende feelgood-dramafilm "Bamse"

Stig Tøfting dribler fra grønsværen og ind på filmsettet.

Den tidligere landsholdsspiller og fodboldprofil har en rolle i den kommende film om musikeren Flemming "Bamse" Jørgensen.

Det fremgår af filmdatabasen IMDB, og det må Stig Tøfting så også bekræfte, da han bliver adspurgt om det til årets Smukfest, som han gæster.

- Gjorde det fordi, jeg kendte "Bamse"

- Jeg har ikke følt, jeg har været med i en film, for jeg er kun med i en enkelt scene, lyder det fra den 52-årige "plæneklipper".

- Jeg gjorde det, fordi jeg kendte Flemming. Jeg kendte ham rigtig godt. Han holdt jo med AGF, fortæller Stig Tøfting, der begyndte sin professionelle fodboldkarriere for den aarhusianske klub.

Filmfolkene ville gerne have nogle aarhusianere med i "Bamse", fortæller Stig Tøfting videre.

Spiller pølsemand på Bispetorv 

På IMDB beskrives Stig Tøftings rolle som "pølsemand på Bispetorv".

Titelrollen som Flemming "Bamse" Jørgensen bestrides af Anders W. Berthelsen, der i rollen lægger vejen forbi pølsevognen.

Det var en sjov oplevelse, men ikke en fremtid karrierevej, lyder det fra Stig Tøfting.

- "Bamse" var en god mand

- Jeg sagde ja, fordi det var Flemming, det handlede om. Han var en stor mand, en god mand, og han lavede noget dejlig musik, som jeg har nydt at høre i rigtig mange år, siger Stig Tøfting og fortsætter:

- Hvis jeg skulle være pølsevender i en anden film, så nej. Men fordi det var ham, og jeg på den måde kunne binde en sløjfe om det, synes jeg, det var meget fint.

Stig Tøfting medvirker i den nye film om musikeren Flemming "Bamse" Jørgensens liv. Tøffes eget liv blev tidligere på året til teaterstykket "No regrets", som var baseret på selvbiografien af samme navn fra 2009 om Stig Tøftings triumfer og tragedier.

Stig Tøfting medvirker i den nye film om musikeren Flemming "Bamse" Jørgensens liv. Tøffes eget liv blev tidligere på året til teaterstykket "No regrets", som var baseret på selvbiografien af samme navn fra 2009 om Stig Tøftings triumfer og tragedier.

Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Selv om Stig Tøftings rolle som pølsemand er lille, tog scenen alligevel flere timer at få i kassen, fortæller han.

- Anders W. Berthelsen kørte mange pølser ned

- Jeg var meget imponeret over, hvor mange pølser Anders W. Berthelsen kunne spise. Det blev taget om og om og om, og jeg serverede en ny hver gang.

- Jeg tænkte, at når han gik derfra, skulle han ikke have pølser det næste lange stykke tid, konstaterer Stig Tøfting.

"Bamse" beskrives som et feelgood-drama, der går bag om livet på sangeren og hans livslange higen efter sin fars anerkendelse.

"Bamse bortadopteret"

Som spæd blev "Bamse" bortadopteret til et direktørpar. Faren ønskede, at "Bamse" skulle overtage familiens fabrik. Men til farens store skuffelse valgte han musikken.

"Bamses" musikkatalog tæller hits som "Vimmersvej", "I en lille båd der gynger", "Hvorfor går Louise til bal" og nummeret "Tænker altid på dig", som han i 1980 vandt det danske melodigrandprix med.

"Bamse" har foruden Stig Tøfting og Anders W. Berthelsen også Johanne Louise Schmidt, Lars Ranthe og Henrik Birch på rollelisten.

Filmen får premiere 25. august og vil senere kunne ses på TV 2 og TV 2 Play.

Del din kommentar