Skip to main content

Stallone raser over ny film

Kalder gamle kolleger for gribbe og talentløse

Sylvester Stallone er rasende. Han skal åbenbart ikke være med i en ny boksefilm.
Sylvester Stallone er rasende. Han skal åbenbart ikke være med i en ny boksefilm.Stephane Mahe/Reuters/Ritzau Scanpix

76-årige Sylvester Stallone er rasende over, at man nu angiveligt forsøger at slå mønt på hans gamle Rocky-film. Det var for alvor disse film, som gav Stallone sit gennembrud som sværvægtsbokseren Rocky.

Nu er en ny boksefilm på vej om rollefiguren Ivan Drago, som var med i den fjerde Rocky film. Svenske Dolph Lundgren, 64, fik sit gennembrud i filmen.

Lundgren skal være med i den nye film om Drago, og producenten er ingen ringere end Irwin Winkler, som også producerede alle Rocky filmene med Stallone.

Stallone ikke med

Denne gang er Stallone skrevet helt ud af rollehæftet. Det er måske netop det, som har fået Sylvester Stallone til at koge over.

- Den formentligt mest forhadte, talentløse, afdankede producent i Hollywood og hans feje barn har fundet sit næste målt. Drago? skriver Stallone på Instagram.

De er gribbe

Stallone betegner deltagerne som gribbe - måske i frustration over, at han ikke selv ejer rettighederne til Rocky-universet.

Lundgren selv er forbløffet over balladen.

- Jeg har ikke godkendt noget manuskript, der er ingen aftaler på plads, og jeg troede, at min ven Sly Stallone var involveret, skriver den svenske skuespiller blandt andet på Instagram.

Nu har Stallone fjernet det hadske indlæg på Instagram.

 Kun Stallone selv ved hvorfor.

Del din kommentar