Står over for alvorlig beslutning

Sarah Mahfoud tabte titelopgøret i Las Vegas, og overvejer nu sin bokse-fremtid

Udgivet Opdateret

Natten til søndag dansk tid tabte den danske boksestjerne Sarah Mahfoud i Las Vegas WBC VM-titlen i fjervægt til australske Skye Nicolson efter et nederlag på point i ti runder.

Følelserne efter nederlaget åbnede hun op for onsdag aften overfor nyheder.dk ved premieren på ’Dag Hammarskjöld’ i Imperial, hvor hun netop var kommet hjem med fly fra USA.

 Det gik ikke

 - Jeg havde håbet og troet på det. Men hun var dygtig, og jeg vidste, der skulle meget til for at vinde på udebane. Det gik ikke som det skulle. Nu ved jeg ikke, hvad der skal ske. Det må jeg bruge noget tid på, sagde den 34-årige bokser, der står ved en skillevej.

 Kan ikke begge dele

 - Jeg havde forberedt mig godt, og gjort alt, hvad jeg kunne. Det som jeg skal kigge på er, om jeg både kan passe boksning og sygeplejerske-jobbet på samme tid, lød det videre.

 Det er enten eller

 - Jeg møder piger på et niveau, hvor de kun bruger tid på boksning, så enten skal jeg lægge handskerne på hylden eller gå all-in på boksning. Det er enten eller.

- Jeg må vælge, sagde hun, der kommer med svaret, når hun har fået vendt mulighederne med sin boksepromotor, Bettina Palle.

Sarah Mahfoud kan ikke både arbejde som sygeplejerske og bokse på et professionelt plan.

 

 

 

 

 

Powered by Labrador CMS