Skip to main content

Stjerne skal betale kæmpe erstatning

Kevin Spacey må i den grad til lommerne

Kevin Spacey er blevet dømt til at skulle betale svimlende 205 millioner kroner i erstatning til selskabet MCR, der står bag Netflix succes-serien 'House of Cards'.

Kevin Spacey er blevet dømt til at skulle betale svimlende 205 millioner kroner i erstatning til selskabet MCR, der står bag Netflix succes-serien 'House of Cards'.

Brian Snyder/Reuters/Ritzau Scanpix

Den amerikanske skuespiller Kevin Spacey blev, efter han i 2017 kom under voldsom beskyldning for påståede sexovergreb og beviselig chikane, flået ud af hovedrollen som Frank Underwood i MCR Netflix succes-serien 'House of Cards'.

Nu kommer han oven i købet til at betale for det.

Skal betale 205 millioner

En dommer har nemlig dømt ham til at skulle betale ikke mindre end 31 millioner dollar, det svarer til godt 205 millioner kroner, i erstatning til MCR.

Det viser rets-dokumenter ifølge blandt andet BBC.

Fyringen af stjernen medførte i første omgang, at serien blev sat på stand-by, og at hovedrolle karakteren blev skrevet ud af den. 

Betydelige tab

Den blev desuden reduceret i antallet af episoder for at MCR kunne holde sig indenfor den aftalte tidsfrist.

Noget, der ifølge selskabet har medført betydelige tab for selskabet.

- Vores medarbejderes sikkerhed, sættet og arbejdsmiljøet er ekstremt vigtigt for MRC, skriver studiet om, hvorfor de valgte at fyre Kevin Spacey og efterfølgende forlangte erstatning.

Kevin Spaceys forsvarere har argumenteret for, at hans handlinger ikke har været udslagsgivende for MRCs økonomiske tab. 

Men det var dommerne ved domstolen i Los Angeles, hvor sagen var for, ikke enige i. 

Del din kommentar