Stor hæder til ’Badehotellet’: Tårerne trillede

Amalie Dollerup og kompagni fik to fine priser under Svend Filmdagene i Svendborg

Offentliggjort Sidst opdateret

Gennem de sidste ti år har ’Badehotellet’ høstet fine priser ved den årlige Svend Prisen-uddeling i Svendborg. Og med afviklingen af den definitivt 10. og sidste sæson af den populære serie, røg der lige to ekstra priser oven i hatten.

Nemlig supplementet Juryens Særpris og kåringen som Årets danske TV-dramaserie - sidstnævnte er tildelt dem flere gange tidligere.

Rørt på scenen

Amalie Dollerup kunne ikke holde tårerne tilbage, da hun tog mikrofonen for at holde sin takketale på scenen, hvor hun reflekterede over publikumssuccesen. 

Bagefter blomstrede hun sammen med flere af kollegerne.

- Da jeg så sammenklippet på storskærmen, så blev jeg vemodig, fortæller den 38-årige skuespiller til Kendte.dk om årsagerne til tårerne.

- Det er ti år af mit arbejdsliv. Det betyder rigtigt meget, og jeg tror, at det gælder for hele ensemblet.

Klemmer ballerne sammen

- Der er mange gode minder, og nogle scener jeg nærmest ikke kan huske. Sjove og uforudsigelige dage på stranden, og situationer hvor alle må klemme ballerne sammen, så det hele lykkes. Jeg er superstolt, sagde hun fuld af glæde.

Amalie Dollerup hyggede sig med folkene fra 'Badehotellet' over dobbelthæderen i Svendborg.
Lars Ranthe fungerede som Svend Prisens konferencier. Udover hæderen med 'Badehotellet' som han medvirker i, så modtog han den flotte statuette for 'Årets mandlige skuespiller' i filmen 'For fuld af kærlighed'.
Powered by Labrador CMS