Superstjerne melder sig klar til gigantisk tv-show

Når Super Bowl-finalen løber over skærmen i millioner - hvis ikke milliarder - af hjem verden over, er det endnu engang Justin Timberlake, der skal stå for underholdningen i pausen.

Justin Timberlake ved torsdagens pressemøde forud for Super Bowl nummer 52 på søndag. Det er tredje gang, at han er med. Foto: Matt Slocum/Scanpix
Justin Timberlake ved torsdagens pressemøde forud for Super Bowl nummer 52 på søndag. Det er tredje gang, at han er med. Foto: Matt Slocum/Scanpix
Offentliggjort Sidst opdateret

Justin Timberlake er her, der og efterhånden allevegne.

Og når en af verdens absolut største sportsbegivenheder løber af stabelen natten mellem søndag og mandag, den 4. og 5. februar, så er han der også.

Den karismatiske hitmager er nemlig for tredje gang hyret ind til at stå for den musikalske underholdning i pausen.

Og den fantastiske superstjerne melder sig klar til gigantisk tv-show.

En af de mest sete begivenheder

Det er Super Bowl-finale nummer 52, det handler om – og det er mellem holdene Philadelphia Eagles og New England Patriots.

Den sportsbegivenhed er en af de mest sete udsendelser overhovedet – og det siges, at reklameindslagene i pausen er noget af det dyreste, der eksisterer.

Sidste års show vurderes til at være den mest sete tv-begivenhed overhovedet – og at man har nået 150.000.000 unikke tv-seere i pausen.

Justin Timberlake, der har vundet intet mindre end 10 Grammy-statuetter, optræder for tredje gang.

Da Janet viste sit ene bryst

Dermed sætter han rekord – efter at have deltage i Super Bowl nummer 35 (som en del af N’Sync-gruppen) og nummer 38 i henholdsvis 2001 og 2004.

Hans optræden i 2004 har skrevet sig ind i historiebøgerne. Her optrådte Timberlake med Janet Jackson – og kom undervejs til at blotte hendes ene bryst.

Det sker næppe igen, når Justin søndag nat giver den en skalle i pausen.

Læs mere om de navne, der tidligere har optrådt ved Super Bowl-finalerne.

Powered by Labrador CMS