Tidligere michelin-kok konkurs

Thomas Rode har ikke kunnet generere et resultat, der kan forsvare en fortsat drift

Thomas Rode har tidligere gennem 18 år været tilknyttet gourmetrestauranten Kong Hans Kælder som både køkkenchef og direktør.
Thomas Rode har tidligere gennem 18 år været tilknyttet gourmetrestauranten Kong Hans Kælder som både køkkenchef og direktør.
Udgivet Opdateret

For fire år siden var den tidligere michelin-kok Thomas Rode med til at etablere Rigtigmad.dk. 

Men nu er det slut. Sammen med det øvrige team bag virksomheden har han begæret selskabet konkurs.

Kan ikke forsvare fortsat drift

Det meddeler Rigtigmad.dk selv i et opslag på Instagram.

"Desværre må vi konstatere, at virksomheden - alle bestræbelser og tiltag til trods - ikke har kunnet generere et overskud, som kan forsvare en fortsat drift," står der i opslaget.

Virksomheden satsede på salg af økologiske delikatesser og færdigretter med fokus på kvalitet frem for kvantitet. Desuden på køkkenudstyr, opskrifter og en blog.

Trods alt stolte

Ambitionen var at give forbrugeren et overskueligt udvalg, hvor man ikke skulle tænke over, om maden indeholdt kemikalier eller tilsætningsstoffer.

- Vi er meget ærgerlige over, at rejsen for os stopper her – men samtidig stolte af det, vi har nået, udtaler direktør Thomas Rode Andersen i Instagram-opslaget. 

Powered by Labrador CMS