Skip to main content

Tilbudt formue for løgnedetektortest

Jounalist tilbyder prins Andrew 100 millioner dollars for at tage løgnedetektortest på direkte TV

En canadisk journalist og dokumentafilmskaber tilbyder nu prins Andrew en formuen for at tage en løgnedetektortest på live TV.
En canadisk journalist og dokumentafilmskaber tilbyder nu prins Andrew en formuen for at tage en løgnedetektortest på live TV.Foto: Scanpix/REUTERS/Michel Euler/Pool

Den canadiske journalist, forfatter og dokumentarfilmskaber Ian Halperin er kommet med noget af en tilbud til prins Andrew.

Han vil ifølge Daily Mail give prinsen 'chancen for at blive renset for alle anklager om sexforbrydelser' og oven i købet betale ham 100 millioner dollars for det. 

 Det svarer til små 640 millioner danske kroner.

På live TV

Det eneste prinsen skal gøre er at tage en løgnedetektortest på live TV, mens han svarer på spørgsmål om den afdøde og sexmisbrugsdømte Jeffrey Epstein og anklagerne mod sig selv om seksuel misbrug af en mindreårig.

Tilbuddet kommer i kølvandet af, at den amerikanske kvinde Virginia Giuffre, der påstår hun blev sexmisbrugt tre gange af prinsen for 20 år siden, da hun endnu ikke var fyldt 18 år, nu har sagsøgt ham for det.

- Såfremt han er uskyldig vil han forhåbentlig kunne rense sit navn, siger Ian Halperin.

Virginia Giuffre er klar

Han fortæller også, at Virginia Giuffre allerede har indvilget i at stille op.

Kvit og frit endda. 

Del din kommentar