Skip to main content

Tilgav sin mand efter tragisk ulykke

Landmand søger kærlighed-parret åbner op om den tragiske ulykke, hvor de mistede deres lille datter

Thomas Bertram har været ramt af skyldfølelse siden ulykken, hvor datteren døde. Men hans hustru Nicoline tilgav ham meget hurtigt.
Thomas Bertram har været ramt af skyldfølelse siden ulykken, hvor datteren døde. Men hans hustru Nicoline tilgav ham meget hurtigt.Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix

Thomas Bertram har været ramt af skyldfølelse. Han kom nemlig til at køre sin lille datter Marie ned i en tragisk traktorulykke tilbage i juni. 

Datteren døde i ulykken. Hun blev kun halvandet år gammel. 

Nu åbner Thomas Bertram og Nicoline Bertram, som mødte hinanden i programmet "Landmand søger kærlighed", op om deres altoverskyggende sorg i et interview med Ude og Hjemme.

- Jeg tilgav meget hurtigt Thomas. Jeg vidste jo, hvor meget han elskede hende, og at han aldrig ville gøre noget for at skade hende. Det var jo en ulykke, så meget hurtigt besluttede jeg mig for, at vi skulle komme igennem det sammen, fortæller 31-årige Nicoline Bertram til Ude og Hjemme.

Så selv om Nicoline Bertrams første reaktion var frustration over, at Thomas ikke havde holdt nok øje med Marie, så vidste hun godt, at det var en ulykke.

Giver hinanden et langt kram

Thomas arbejder sig ud af sorgen, imens Nicoline har behov for at snakke om det. De forskellige måder at sørge på har påvirket deres forhold.

Men parret har fundet ud af, at de skal give hinanden et langt kram, når de bliver ramt af frustration.

Man accepterer hinanden bedre, når man tier stille og holder om hinanden, lyder det fra Nicoline Bertram.

Del din kommentar