Timberlakes kone: -Her er hemmeligheden bag ægteskabet

Skuespillerinden Jessica Biel har været gift med verdensstjernen siden 2012. Sammen har parret en søn.

Skuespillerinden Jessica Biel har været gift med verdensstjernen siden 2012. Sammen har parret en søn. Foto: Danny Moloshok/Scanpix (Arkivfoto)
Offentliggjort Sidst opdateret

Kærligheden blomstrer stadig mellem skuespillerinden Jessica Biel og sangstjernen Justin Timberlake.

De har dannet par i over ti år, hvoraf snart fem af dem har været som mand og kone.

Fandt sammen i 2007

Stjerneparret fandt sammen i 2007, blev forlovet i 2011 og giftede sig året efter ved et efterårsbryllup i Italien i 2012.

Trods Hollywoods galopperende skilsmissestatistik er parret stadig stormende forelsket.

Afslører hemmeligheden bag forholdet

I det kommende august-nummer af den amerikanske version af magasinet Marie Claire fortæller Jessica Biel, hvad hemmeligheden bag forholdet er.

– Vi har lignende værdier. Vi tror på loyalitet og ærlighed. Vi kan lide mange af de samme ting og at have det sjovt, siger skuespillerinden i interviewet og fortsætter:

– Også arbejdsmæssigt er vi begge meget karriereorienterede. Hvis du kan finde en, der deler de samme værdier som dig, er det fantastisk, fastslår Jessica Biel.

I april 2015 blev den 35-årige skuespillerinde og den 36-årige oscarnominerede Can’t Stop The Feeling-sanger forældre til sønnen Silas Randall.

Det har ændret deres liv.

– De her små mennesker kræver så meget af dig. Hele ens liv drejer sig om den her lille fyr, lyder det fra skuespillerinden.

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS