Tine Gøtzsche tilbage på DR 

Hun skal være vært på det nye program 'Den tid på ugen' 

Offentliggjort

Den kendte journalist Tine Gøtzsche får nu et helt nyt program på sin gamle arbejdsplads DR, som hun sagde op på i 2018 efter 22 års ansættelse til fordel for et arbejdsliv som selvstændig - blandt andet moderator og ordstyrer.

Den 57-årige journalist bliver vært på det kommende program "Den tid på ugen", som efter planen får premiere på DR2 og DRTV den 19. september.

Ikke normale

- Nyt ugentligt debatformat, hvor Tine Gøtzsche forsøger at styre en debat om tidsaktuelle emner og tendenser med et panel af forskellige karakterer, som ikke altid er lige normale, skriver DR i sin programomtale uden endnu at uddybe den sidste del nærmere.

Tine Gøtzsche har stor erfaring med debatformatet som tidligere vært på DR2-programmet "Deadline". Derudover var hun også i mange år vært på TV Avisen og på det tidligere aktualitetsprogram "DR2 Udland" samt på "Profilen".

Nye sider frem

Det er ikke første gang, at Tine Gøtzsche vender tilbage til sin forhenværende faste arbejdsplads.

Hun var blandt værterne til Danmarks Indsamling i 2022 og var sidste år vært på DR's juleshow sammen med skuespiller og satiriker Rasmus Botoft.

Ud over værtsjobbene har Tine Gøtzsche også vist helt nye sider frem af sig selv, da hun sprang ud som realitydeltager i TV 2's underholdningsprogram "Forræder". Det indbragte hende to priser som henholdsvis Årets Hotteste Kvinde og Årets Bedste Bemærkning til årets Reality Awards.

Ud over værtsjobbene har Tine Gøtzsche også vist helt nye sider frem af sig selv, da hun sprang ud som realitydeltager i TV 2's underholdningsprogram "Forræder" i efteråret 2023.
Powered by Labrador CMS