Skip to main content

Tine tilmeldt Luksusfælden af sin datter

Lever fra hånden til munden

Det er datteren Naya, der har meldt sin mor Tine til programmet 'Luksusfælden', der tirsdag aften ruller over skærmen.
Det er datteren Naya, der har meldt sin mor Tine til programmet 'Luksusfælden', der tirsdag aften ruller over skærmen.Nordic Entertainment Group

I aftenens episode af 'Luksusfælden' er eksperterne på besøg hos Tine, der bor i en andelslejlighed i Valby med sine to store børn.

Tines datter, Naya, har meldt hende til Luksusfælden, fordi hun er træt af, at hendes mor hele tiden låner penge af hende.

Naya mener, at det forhindrer hende i at udleve sin drøm om at flytte hjemmefra.

Tine er frustreret for hun kan ikke få pengene til at slå til, synes hun. Og mens Naya føler, at hun hele tiden skal hjælpe sin mor økonomisk, føler Tine, at hendes penge går til børnenes caféture og cigaretter.

Luksusfældens eksperter, Louise Fredbo-Nielsen og Kenneth Hansen sætter sig for straks at løse gåden om, hvem der bruger flest penge på familien.

Naya eller Tine.

Og svaret overrasker dem begge.

Fra hånden til munden

Tine lever fra hånden til munden og selvom badeværelsets fliser er ved at give op, har hun endnu ikke fundet penge til at reparere det.

Det kunne skyldes Tines forbrug af cigaretter, sodavand og fastfood. Det løber nemlig op i over 45.000 om året.

Tine har svært ved at se en løsning på sin dårlige økonomi, mens eksperterne forsøger at få hende til at forstå, at hun skal bryde den onde cirkel, sige nej til sine børn og hanke op i sig selv.

Men kan hun det?

Kig med i Luksusfælden tirsdag aften klokken 20 på TV3.

Del din kommentar