Skip to main content

Tivoli aflyser koncert

Der bliver ikke afholdt The Voice '22 til september, som ellers var planen. Tivoli har nemlig valgt af aflyse koncerten

Der bliver ikke afholdt The Voice '22 til september, som ellers var planen. Tivoli har nemlig valgt af aflyse koncerten.

Efter to års coronapause skulle koncertshowet The Voice '22 have været sparket i gang til september.

Og dermed ville det være 16. gang, at koncerten blev afholdt i den gamle have. Men det bliver der altså ikke noget af i år. Tivoli har nemlig valgt at aflyse arrangementet.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Bauer Media, som står bag radiostationen The Voice.

- Det er vildt ærgerligt, for det er et arrangement, vi har lavet i mange år. Og vi havde glædet os til at komme tilbage med et brag efter corona, siger programdirektør hos Bauer Media Mikkel Westerkam til Ritzau.

Heller ikke i år bliver showet til noget.
Heller ikke i år bliver showet til noget.Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Han mener, at aflysningen skyldes, at det er et arrangement, der samler mange og har et ungt publikum.

Sidste gang koncerten blev afholdt, var til The Voice '19, og her var kunstnere som Christopher, TopGunn, Benjamin Hav, Emil Kruse og Nicklas Sahl på programmet.

'Særlige hensyn'

Tivoli oplyser, at aflysningen er et anliggende mellem Tivoli og The Voice.

- Men vi kan fortælle, at det i processen med planlægning af the Voice ’22 den 18. september er blevet klart, at dagen samlet set ligger for langt fra Tivolis ønsker for resten af sommersæsonen, udtaler Tivolis kulturdirektør, Frederik Wiedemann.

- Tivoli har særlige hensyn at tage som venue, herunder at sikre at alle Tivolis gæster får en god Tivoli-oplevelse. Derfor går vi ikke videre med den påbegyndte planlægning af dagen og de enkelte billetter, der var solgt, refunderes, siger han videre.

Tumult og ballade

Tivoli har i foråret haft problemer med Fredagsrock-koncerterne. Kunstneren Icekiids koncert måtte stoppes midlertidigt på grund af tumult blandt publikum.

Tidligere på året oplevede Tivoli problemer og tumult ved Fredagsrock-koncerterne. Som konsekvens valgte de at erstatte nogle af kunstnerne, som de frygtede kunne give vilde koncerter, med andre. (Arkivfoto).
Tidligere på året oplevede Tivoli problemer og tumult ved Fredagsrock-koncerterne. Som konsekvens valgte de at erstatte nogle af kunstnerne, som de frygtede kunne give vilde koncerter, med andre. (Arkivfoto).Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Og under en koncert med Artigeardit og Andreas Odbjerg forsøgte nogle at forcere hegnet til Tivoli.

- Tivoli har post-corona oplevet ændret adfærd hos dele af publikum, og det gik ud over koncertstemningen ved to af sæsonens første Fredagsrock-koncerter, oplyste Tivoli i maj i en pressemeddelelse.

I den forbindelse valgte Tivoli at aflyse planlagte koncerter med Kesi, Ude Af Kontrol & Kato.

Hovedet i blød

Ifølge Mikkel Westerkam fra Bauer Media lægger de hovedet i blød, i forhold til om The Voice '22 kan afholdes et andet sted, men planlægning er en udfordring lige midt i sommerferien.

- Så vi er nok inde i august, før vi kan vurdere, om vi laver noget andet, siger han.

Har man allerede købt en innercircle billet til koncerten på tivoli.dk eller hos Tivoli Box Office, får man den automatisk refunderet. 

Det fremgår af pressemeddelelsen fra Bauer Media.

Del din kommentar