Tommy Kenter spiller den onde

Skuespilleren folder sit store talent ud i ny dansk film

Offentliggjort Sidst opdateret

Tommy Kenter har de sidste par år huseret på show- og revyscener rundt omkring, men nu er han tilbage på det hvide lærred i filmen 'Mørkeland'.

En skuespiller med karakter

Den 74-årige spøgefugl dukkede op til premieren i Imperial med en ubunden butterfly hængende frit om halsen, som om klokken havde passeret midnat nytårsaften.

– Jeg spiller den onde. Det er altid det mest interessante for en skuespiller. I dette tilfælde handler det om en ondskabsfuld politiker, der benytter sig af kriminelle metoder, lød det fra Tommy Kenter, der er glad for alt, der byder sig til.

Filmroller til ældre 

– Der går et stykke tid mellem rolletilbuddene i min alder, men heldigvis er der stadig plads på film til folk over de 70, trøstede han sig med.

– Jeg har altid holdt af at spille dystre karakterer, og især under Morten Serups ledelse, sagde han om instruktøren til efterfølgeren af filmen 'Kongekabale' fra 2004.

Nyt show på vej

Tommy Kenter er bestemt ikke færdig med sceneoptrædener.

- Jeg skal ud til efteråret med et show, der hedder 'Love Me Kenter'. Titlen skyldes, at Elvis Presley ikke kunne stave til Kenter, da han lavede sin berømte sang, mente han.

Det bliver i øvrigt i et makkerskab på scenen med ekskonen, Ann-Mari Max Hansen.

Sammen har de datteren Sarah på 49 år.

Tommy Kenter til premiere i Imperial med hustruen Janne Hiort.
Powered by Labrador CMS