Skip to main content

Tv2 skjuler kendtes identitet

"Hvem holder masken?" er et sydkoreansk format, der er blevet til et globalt tv-fænomen. Nu kommer det også til Danmark med Ibi Støving som vært

- Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi forestillet mig, at jeg skulle være vært på et underholdningsprogram, hvor ikke engang jeg ved, hvem hovedpersonerne er! Det bliver så sjovt, og jeg glæder mig helt vildt til at dele gættelegen med resten af Danmark, siger Ibi Støving i en pressemeddelelse fra TV 2. (Arkivfoto)
- Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi forestillet mig, at jeg skulle være vært på et underholdningsprogram, hvor ikke engang jeg ved, hvem hovedpersonerne er! Det bliver så sjovt, og jeg glæder mig helt vildt til at dele gættelegen med resten af Danmark, siger Ibi Støving i en pressemeddelelse fra TV 2. (Arkivfoto)Kasper Palsnov/Ritzau Scanpix

En stribe kendisser går på scenen i TV 2's kommende underholdningsprogram "Hvem holder masken?". 

Men identiteten på kendisserne holdes skjult bag farvestrålende forklædninger.

Det er nemlig hele konceptet i programmet, som får premiere til november, afslører TV 2 i en pressemeddelelse.

Forvrængede stemmer

Det er kun, når deltagerne synger en sang på scenen, at man hører deres ægte stemmer.

Resten af tiden er stemmerne forvrængede.

Men løbende bliver der givet ledetråde med små hints, som et panel i studiet og seerne kan bruge til at gætte sig frem til, hvem der gemmer sig bag masken.

Hvem der har sagt ja til at gå på scenen, er så hemmeligt, at end ikke programmets danske vært, Ibi Støving, ved, hvem der er med:

Kendisserne, som deltager i "Hvem holder masken?", optræder i spektakulære outfits som dette, der blev vist i den tyske udgave af programmet. Hvem, der deltager i den danske version, er så hemmelig, at end ikke programmets vært, Ibi Støving, ved, hvem de er. (Arkivfoto)
Kendisserne, som deltager i "Hvem holder masken?", optræder i spektakulære outfits som dette, der blev vist i den tyske udgave af programmet. Hvem, der deltager i den danske version, er så hemmelig, at end ikke programmets vært, Ibi Støving, ved, hvem de er. (Arkivfoto)Rolf Vennenbernd/Ritzau Scanpix

Blev helt opslugt

- Det her underholdningsprogram minder på ingen måde om noget show, jeg har set før! Det er spektakulært og enormt fascinerede med de vildeste udklædninger, man kan forestille sig, siger Ibi Støving i pressemeddelelsen.

- Både min søn og jeg har set den svenske version og er blevet helt opslugt af mysteriet om, hvem der gemmer sig bag udklædningerne. Ligegyldigt om man er barn, ung eller voksen, så er hemmeligheder noget, der bare må opklares. Og så er hele showet i sig selv en kæmpe fest, lyder det fra den 46-årige vært.

Sydkoreansk koncept

"Hvem holder masken?" er et sydkoreansk format, der er blevet til et globalt fænomen med produktioner i 46 lande.

I USA har blandt andre Beverly Hills-stjernen Tori Spelling, Michael Jackson-søsteren La Toya og rapperen Lil Wayne medvirket.

"Hvem holder masken?" får premiere på TV 2 og TV 2 Play til november.

Del din kommentar