Skip to main content

TV2-vært slog til på første date

TV 2-profilen Christian Degn har haft et hæsblæsende år på karrierefronten. Men i privaten har et sødt bekendtskab trumfet som årets højdepunkt

Christian Degn har flere ting på listen over højdepunkter ved det år, der er gået. Ud over at have mødt sin kæreste, Trine, og have oplevet varmen fra fodboldfeberen på tæt hånd nævner han også sin sidegesjæft som turnerende dj, der i år har bragt ham på scenen foran tusindvis af mennesker til den nordsjællandske festival Musik i Lejet. - Jeg blev spurgt, om jeg ville lukke festen tre nætter på hovedscenen. Jeg er vant til at stå som ham henne i hjørnet. Det stak helt af. For en, som ikke engang kan spille guitar eller klaver, var det pludselig at stå som ham, der hopper forrest foran flere tusinder. Det var vildt. (Arkivfoto).
Christian Degn har flere ting på listen over højdepunkter ved det år, der er gået. Ud over at have mødt sin kæreste, Trine, og have oplevet varmen fra fodboldfeberen på tæt hånd nævner han også sin sidegesjæft som turnerende dj, der i år har bragt ham på scenen foran tusindvis af mennesker til den nordsjællandske festival Musik i Lejet. - Jeg blev spurgt, om jeg ville lukke festen tre nætter på hovedscenen. Jeg er vant til at stå som ham henne i hjørnet. Det stak helt af. For en, som ikke engang kan spille guitar eller klaver, var det pludselig at stå som ham, der hopper forrest foran flere tusinder. Det var vildt. (Arkivfoto).Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix

Tv-værten Christian Degn har haft et vildt år på skærmen. Måske et af de vildeste i sin karriere, mener han selv.

Med programmer som "Nybyggerne", "Hvem vil være millionær" og "Hjertegalla" er 2021 ikke gået stille for sig - og så runder den 42-årige vært året af med en værtstjans på TV 2's musikalske nytårsprogram, "Nytårsplaylisten".

Men det største ved det forgangne år er at have fundet kærligheden.

Hvad er det mest mindeværdige, du har oplevet i det år, der er gået?

- Nu bliver det helt sukkersødt. Jeg har jo fået en kæreste, Trine, og det er absolut det største, der er sket i 2021. Hende er jeg megaglad for, og jeg håber, at 2022 byder på, at vi flytter sammen.

Christian Degn mødte sin Trine ved hjælp af kollegaen Mette Helena Rasmussen, som er dommer i "Nybyggerne". Hun satte ham nemlig i udbud hos sine Instagram-følgere.

- Vi mødes en sommerdag i København, hvor vi omgående falder i snak. Trine bor i Odense, og efter vores første date sagde jeg, at hun også bare kunne blive til i morgen. Det ender med, at daten begynder fredag og slutter mandag, siger Christian Degn.

Også arbejdsmæssigt har 2021 givet Christian Degn sommerfugle i maven.

- Sidste år sad jeg hen over vinteren og julen og var dybt bekymret for, hvad jeg skulle tjene penge på i det kommende år på grund af alle de nedlukninger, vi havde. Men jeg har bare været megaheldig at lave vildt meget tv, og det er jeg så taknemmelig for.

Hvad har været årets højdepunkter for dig?

- Ud over at møde Trine er en stor ting at have oplevet EM-fodboldkamp på hjemmebane med en rigtig god ven. Vi var inde og se den sidste kamp, som vi vandt stort over Rusland, siger Christian Degn.

Han fortæller, at det særligt var en stor oplevelse, fordi kampen stod i stor kontrast til Danmarks første EM-kamp i sommer, hvor vi spillede mod Finland, og hvor fodboldspiller Christian Eriksen faldt om med et hjerteanfald på banen.

- Mod Rusland var det så utroligt smukt at vinde og mærke den vilde energi, der var, når 20.000 tilskuere pludselig lød som 80.000. Vi stod i epicentret af en forløsning for hele landet. For alle os, der havde oplevet Christian Eriksen falde om, gav det på en eller anden måde en sportslig retfærdighed.

Hvilke nedture har der været i det forgangne år?

- Ud over et par fodboldkampe, som Randers FC tabte, og at min slankekur endnu en gang ikke kom i mål, har jeg ikke været skuffet over noget som helst. Det har været et okay år, griner Christian Degn.

Hvad har du lært i eller af det år, der er gået?

- Selv om jeg jo godt ved, at vi er forskellige, har det slået mig flere gange det her år, hvor forskellige vi er. Hvordan vi oplever ting og reagerer forskelligt.

- I hele den vigtige debat om MeToo, der er, kan folk have enormt travlt med at sige, hvordan andre skal have det, eller hvordan andre skal takle en udfordring i livet. Vi kommer alle sammen fra forskellige steder med forskellige ting i bagagen, og derfor har vi forskellige måder at gå til livet på. Og så skal vi måske blive bedre til at starte sætninger med et "jeg" i stedet for "man".

Hvad vil du gøre mere af næste år?

- Jeg har arbejdet rigtigt meget i år, så jeg vil lige se, om ikke jeg kan holde lidt mere fri.

Hvad vil du gøre mindre af?

- Spise slik, lige inden jeg går i seng.

Hvad ser du mest frem til i 2022?

- At jeg forhåbentlig skal flytte sammen med Trine. Det skal vi - vi skal bare lige finde ud af det.

Hvilke projekter venter dig i 2022?

- Det er ikke helt på plads. I tv-branchen plejer en stor del af kabalen for det, der skal laves i den første del af året, at falde på plads i december. Jeg må ikke sige noget officielt, men der ser ud til at være nogle sjove ting.

- Jeg er ikke bekymret ligesom sidste år.

Del din kommentar