Skip to main content

TV-læge i ulykke: -Ligger med benet op

Charlotte Bøving, som er kendt fra programmet 'Lægen flytter ind', er kommet til skade og har fået en bule på størrelse med et hønseæg

Den 54-årige TV-læge Charlotte Bøving har fået en bule på størrelse med et hønseæg efter fald.
Den 54-årige TV-læge Charlotte Bøving har fået en bule på størrelse med et hønseæg efter fald.Celina Dahl/Ritzau Scanpix

Charlotte Bøving ligger med benet i vejret mandag morgen. 

Det gik nemlig galt, da den 54-årige TV-læge Charlotte skulle over et hundegærde lørdag aften. 

- Jeg bar på min computer og skulle over et hundegærde, som vi har lavet til vores nye hundehvalpe, og jeg havde ikke regnet med, at der også var et trin på den anden side af gærdet. Så faldt jeg 20 centimeter ned. Jeg tog fra med venstre hånd, og hele venstre ankel vred om, fortæller hun til Newsbreak.dk og tilføjer:

- Der kom en bule på størrelse med et hønseæg i løbet af tre sekunder. 

Lægen måtte en tur på skadestuen.

-Vil ikke skuffe så mange

Men på trods af ankelskaden og smerterne har Charlotte Bøving stadig tænkt sig at gå på scenen og holde foredrag mandag aften. 

- Jeg vil ikke skuffe så mange mennesker, forklarer Bøving. 

- Jeg ligger med benet op lige nu, så jeg kan være klar til i aften. Anklen dunker, når jeg ikke ligger på denne måde. Og jeg må så også ligge med benet op i bilen på vej til foredraget, fortsætter hun. 

Umiddelbart har TV-lægen, som blandt er kendt fra programmet 'Lægen flytter ind', fået en ledbåndsskade, og der skulle ikke være noget, som er brækket.

Del din kommentar