Skip to main content

TV-vært er blevet mor for anden gang

Tv-værten Mette Bluhme Rieck og kæresten Kasper Nielsen er blevet forældre til en lille dreng, som kom til verden et par uger før planlagt

Journalist og tv-vært Mette Bluhme Rieck toner til dagligt frem på DR, hvor hun er vært på "Aftenshowet", men i øjeblikket er hun på barsel, efter at hun har født sit og kæresten Kasper Nielsens andet fælles barn. (Arkivfoto)
Journalist og tv-vært Mette Bluhme Rieck toner til dagligt frem på DR, hvor hun er vært på "Aftenshowet", men i øjeblikket er hun på barsel, efter at hun har født sit og kæresten Kasper Nielsens andet fælles barn. (Arkivfoto)Mathias Svold/Ritzau Scanpix

Hvis seere undrer sig over, hvor "Aftenshowets" vært Mette Bluhme Rieck i disse dage befinder sig, så er der nu en god forklaring.

Det skyldes nemlig lykkelige omstændigheder, da DR-værten og hendes kæreste, kunstekspert Kasper Nielsen, netop er blevet fællesforældre for anden gang.

Det afslører Mette Bluhme Rieck på Instagram, hvor hun viser lille Bille frem.

- Livet som familie på fire startede lige et par uger før, forældrene havde troet, da ham her åbenbart selv ville vælge sin fødselsdag. Han kom derfor til verden ved et knap så planlagt kejsersnit som forventet. Alt gik dog strålende, og vi har det alle godt - også den nye stolte storebror, skriver den nybagte mor.

Mødtes på tv-optagelser

Mette Bluhme Rieck og Kasper Nielsen mødte hinanden på optagelserne til tv-programmerne "Antikduellen" og "Guld på godset", hvor hun var vært, og han var med som vurderingsekspert.

Parret har været sammen siden 2014 og blev i 2018 forældre til sønnen Viggo.

Mens forældrerollen var ny for Mette Bluhme Rieck, var Kasper Nielsen mere rutineret ud i  med to børn fra et tidligere forhold.

Mor og far på tv

51-årige Kasper Nielsen er vurderings- og salgsdirektør for Bruun Rasmussen, og han er jævnligt blevet brugt i tv-programmer som vurderingsekspert.

38-årige Mette Bluhme Rieck er til daglig at finde på "Aftenshowet", men hun har også været vært på flere programmer på DR.

Til Bond-premieren på filmen "No Time to Die" i september kunne Mette Bluhme Rieck fremvise en spirende babybule. (Arkivfoto)
Til Bond-premieren på filmen "No Time to Die" i september kunne Mette Bluhme Rieck fremvise en spirende babybule. (Arkivfoto)Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix
Del din kommentar