Vidunder-bøvl: Kostumet passede ikke småbarmet skuespiller

Den israelske skuespillerende Gal Gadot har fået hug for sin bryststørrelse, men hun havde langt større udfordringer med sit kostume til filmen Wonder Woman.

Bedøm selv. Her er et dugfrisk billede af Gal Gadot. Du kan se et billede mere af skønheden ved at klikke videre i galleriet. Foto: Scanpix
Bedøm selv. Her er et dugfrisk billede af Gal Gadot. Du kan se et billede mere af skønheden ved at klikke videre i galleriet. Foto: Scanpix
Offentliggjort Sidst opdateret

En måneds tid fra nu, så forsøger DC Comics-universet endnu en gang at lægge op til et stort superhelte-epos. Nemlig Justice League, der er Marvel-konkurrentens svar på The Avengers. Denne gang er det Wonder Woman, der i sin egen film skal forsøge at lokke filmfolk til at fatte interesse for den kommende storfilm, der også har Batman og Superman på holdkortet.

Som en del af forsøget er israelske Gal Gadot blevet hyret til at spille amazonen. Hun dukkede allerede op i Batman vs. Superman-filmen, men nu er det hendes egen tur.

Det er faldet en del fans for brystet, at skuespillerindens forparti ikke matcher grundidéen om, hvordan en amazonekriger ser ud.

– Nogle har været meget ophidsede på grund af mine bryster, der tilsyneladende ikke er Wonder Woman-bryster, men kritik er en del af jobbet, siger Gal Gadot til The Sun.

Tidligere er den 32-årige skuespillerinde også blevet kritiseret for at have barberet sine armhuler, fordi det ville ligne en amazone dårligt at gøre netop det. Til gengæld har Gal Gadot et særdeles holdbart es i BH’en, hvad angår debatten om hendes forparti.

– Wonder Woman er en Amazone, så jeg burde kun have et enkelt bryst. Folk er heldige, at de får to små bryster i stedet, siger hun med venvisning til den mytologiske idé om, at amazoner fjernede det ene bryst for bedre at kunne tage opstilling til at skyde med bue og pil.

Det rigtige problem

Som det ganske tydeligt fremgår tager Gal Gadot kritikken med ophøjet ro. Hun har nemlig haft langt mere presserende udfordringer at håndtere i forbindelse med indspilningen af Wonder Woman-filmen.

I samme interview med The Sun taler hun også om selve dragten, som prinsesse Diana bærer, når hun er Wonder Woman og flyver i sit usynlige fly.

– Jeg kunne ikke trække vejret, da jeg først prøvede kostumet, fordi det var så stramt. Så jeg begyndte at træne ekstra meget, prøvede det igen, og det føltes meget bedre, fortæller hun om at gå klædt som prinsessen fra Themyscira.

Det var hårdt for Gal Gadot at opbygge kroppen til at ligne en amazonekriger.

– Wonder Woman er indbegrebet af kvindelig styrke, så der kunne ikke være smutveje i træningen. Hvis jeg ikke filmede, var jeg i et telt for at træne endnu mere, siger hun til The Sun.

Powered by Labrador CMS