Skip to main content

Vigtigt nyt om Sygeplejeskolen

Fjerde sæson af TV 2 Charlies seersucces "Sygeplejeskolen" er netop slut. Nu kan TV 2 afsløre, at en femte sæson er på vej i det nye år

I serien, som skal forestille at foregå i 1950'erne, følger man en række unge sygeplejerskestuderende på hospitalet Fredenslund, hvor de både arbejder, studerer og bor.
I serien, som skal forestille at foregå i 1950'erne, følger man en række unge sygeplejerskestuderende på hospitalet Fredenslund, hvor de både arbejder, studerer og bor.Mike Kollöffel/ TV 2/ Presse/Free

Det er ikke slut med fortællingerne om de sygeplejerskestuderende på Fredenslund Sygehus.

Den voldsomt populære TV 2 Charlie-serie "Sygeplejeskolen" vender nemlig tilbage med en femte sæson i 2022.

Det skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

- "Sygeplejeskolen" er blevet en dejlig efterårstradition, og derfor er det en stor glæde at kunne fortælle, at serien kommer igen i 2022, siger TV 2's producer på serien, Mette Heiberg.

Serien om de unge sygeplejerskestuderende i 1950'erne har taget Danmark med storm, og den er hurtigt blevet en af de mest populære dramaserier på både TV 2 Charlie og TV 2 Play.

Søndag aften blev det sidste afsnit i seriens fjerde sæson vist på TV 2 Charlie. Serien er i gennemsnit er blevet set af cirka 450.000 danskere hver søndag aften, skriver TV 2.

Derudover er serien også meget populær på TV 2 Play, men det er ikke offentliggjort, hvor mange der har streamet serien.

En række stjerneskuespillere

I den populære dramaserie medvirker en lang række stjerneskuespillere.

Blandt andre kan man møde Jens Jørn Spottag som overlægen Bent, Annette Støvelbæk som den strikse sygeplejerske Ruth og Molly Egelind som den initiativrige sygeplejerskeelev Anna.

TV 2 Charlie-serien havde premiere i efteråret 2018 og er hurtigt blevet en af de mest populære serier på både TV 2 Charlie og TV 2 Play. (Arkivfoto)
TV 2 Charlie-serien havde premiere i efteråret 2018 og er hurtigt blevet en af de mest populære serier på både TV 2 Charlie og TV 2 Play. (Arkivfoto)Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

I løbet af de første fire sæsoner har man fulgt både sygeplejerskeelever, sygeplejersker og læger i deres dramatiske hverdag på hospitalet Fredenslund, hvor de både arbejder, studerer og bor.

Seriens producer Mette Heiberg fortæller i en pressemeddelelse, at hun glæder sig til at fortsætte fortællingen om livet på Fredenslund Sygehus.

- Jeg vil ikke røbe så meget om den nye sæson endnu, men vi skal blandt andet se, om Anna og Oles forhold klarer skærene, nu hvor Ole er blevet ansat i Annas fars firma, og om Nina og Bent bliver en rigtig 50'er-kernefamilie med far, mor og barn, siger hun.

De første fire sæsoner af TV 2's seersucces ligger tilgængelige på TV 2 Play.

Del din kommentar