Vild med dans: Her er parret der røg ud

Sidste års Vild med dans-vinder og tre gange melodigrandprix-vinder røg ud af fredagens Vild med dans.

Offentliggjort Sidst opdateret

Efter sidste uges sambastemning stod fredagens udgave af Vild med dans i standarddansenes tegn. De otte resterende par dansede aftenen i gang med fire slowfoxes og fire quicksteps.

Den svære slowfox blev dog sidste dans for sangerinden Kirsten Siggaard og partneren Thomas Evers Poulsen, der efter en omdans mod skuespillerinden Laura Bach og hendes dansepartner Michael Olesen, måtte indse, at de havde fået færrest stemmer af seerne, og derfor måtte forlade programmet.

Men selv i nederlaget smilede Kirsten Siggaard scenevant på dansegulvet, og taknemmeligheden for de mange fredage i Vild med dans var ikke til at tage fejl af:

– Det har været fantastiske at få lov at bruge så mange timer med Thomas, sagde Kirsten Siggaard efter afgørelsen.

Undervejs i programmet formåede dommernes darling-par, bokseren Sarah Mahfoud og hendes partner Morten Kjeldgaard, endnu en gang at sikre sig en plads videre i konkurrencen. De to fik aftenens højeste antal point, nemlig 30, efter de havde svævet hen over gulvet til tonerne af popstjernen Christophers stemme.

Popsangeren, der for nylig er kommet hjem fra en tur på Grønland, kom nemlig forbi studiet for at synge sin nye single “Heartbeat”, og hjertebanken var der nok af i aften.

Hos sangerinden Julie Berthelsen var det dog en helt anden slags hjertebanken. Hendes kjole gik nemlig i stykker, da hun tog det første trin i en quickstep med partneren Marc Maribo Christensen. Også tv-værtinden Lene Beier havde hjertebanken, da hun kort før programmets start måtte indse, at hun havde fået en fibersprængning ved ribbenene.

De resterende par har nu klaret sig gennem halvdelen af konkurrencen, der fortsætter indtil finalen i Horsens den 25. november.

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS