Vild med dans: Nu får Mille Dinesen lov til at bestemme

Når den traditionelle freestyle skal planlægges, har nydanseren Mille Dinesen fået en smule medbestemmelse.

Offentliggjort Sidst opdateret

Normalt er det nydanseren, der skal læres op af den professionelle danser i Vild med dans. Sådan har det da også været ind til nu hos skuespillerinden Mille Dinesen og hendes partner Mads Vad.

Men i denne uge ser det altså anderledes ud.

Skal danse freestyle

Som altid skal de to finalepar nemlig danse hver deres freestyle på finaleaftenen, og her er der lidt mere frie rammer, end der normalt er, når parret træder ind på dansegulvet fredag aften.

Derfor har rollerne også været en smule anderledes til træningen i finaleugen.

– Jeg har bestemt lidt mere, end jeg plejer, fortæller hun.

– Det har jo været en bunden opgave de andre uger, men nu kan vi næsten gøre, hvad vi vil, siger skuespillerinden.

Dansen har et bestemt budskab

Parrets freestyle kommer til at indeholde et helt bestemt budskab, som Mads Vad mener, ikke ville komme til udtryk på samme måde, hvis Mille Dinesen ikke havde været med til at bestemme.

– Jeg vil jo virkelig gerne have alle Milles tanker og idéer, og hvad hun synes skal med. Det ville slet ikke blive lige så godt, hvis jeg bare sagde, hvad Mille skulle gøre her, fortæller Mads Vad.

– Normalt er der så faste rammer, at jeg kunne bilde Mille ind, at hun skulle stå og hoppe i et minut, og så ville hun tænke, at det nok var sådan, man skulle danse en slowfox, griner han.

Men sådan er det altså ikke i den her uge.

Danseren, der to gange tidligere har vundet Vild med dans, ved derfor, hvad der skal til for, at en freestyle bliver god. Ifølge ham skal den være både anderledes, kreativ og gerne have en skør idé og et godt budskab.

Ud over deres freestyle skal parret danse en showdans med en gruppe professionelle dansere, og så skal de svinge hofterne til en salsa for anden gang denne sæson.

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS