Skip to main content

Vraget af populært program

I fremtiden kommer Ann Lind Andersen ikke længere til at anmelde film i Go' morgen Danmark

Mange har oplevet Ann Lind Andersen på skærmen, hvor hun deler ris, ros og stjerner ud i Go' morgen Danmark på TV 2. 

Det har hun gjort i hele 13 år. Men nu lakker hendes tid som filmanmelder på programmet mod enden. 

Den garvede filmanmelder er nemlig blevet droppet af Go' morgen Danmark. Og hun er ikke den eneste, som har fået kniven. Det afslører hun på Instagram. 

"Programmet (og ikke TV2) har nu besluttet ikke længere at have filmanmeldelser, så morgener med Casper Christensen, Ellen Hillingsø og jeg bliver der ikke flere af," skriver hun i et opslag. 

"Det er selvfølgelig lidt vemodigt for mig personligt og meget ærgerligt for behandling af filmstoffet sådan generelt i danske medier, og jeg kommer til at savne hele holdet i studiet med de hyggelige morgener," lyder det. 

Nyt projekt søsat

Tiden er altså kommet, hvor filmanmelderen skal gå andre veje, fortæller hun. Og hun har såmænd allerede kastet sig ud i et nyt projekt. 

Sammen med sin medanmelder Casper Christensen og serie-entusiast Kim Sørensen har Ann Lind Andersen nemlig startet platformen 'What to Watch', som er et univers bestående af anmeldelser af film og serier.

"Der kommer jeg til (stadig) at udfolde min kærlighed til film, filmformidling og at fortsætte som filmanmelder. Så måske bliver det til 28 år mere (just kidding!)," skriver hun og tilføjer: videre: 

"Og lur mig om der ikke også dukker flere ting op, som jeg nok skal fortælle mere om."

Ann Lind Andersen har anmeldt film i hele 28 år. Udover Go' morgen Danmark har hun arbejdet for Aarhus Stiftstidende, for Nova FM og for Berlingske i 10 år.

Det er slut med at anmelde film i Go' morgen Danmark, nu hvor Ann Lind Andersen er blevet vraget af TV 2.
Det er slut med at anmelde film i Go' morgen Danmark, nu hvor Ann Lind Andersen er blevet vraget af TV 2.Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Del din kommentar