William kæmpe-overrasker coronatrængt familie

Mor til fem år gammel søn med cystisk fibrose fik et mindre chok, da hun forleden besvarede et videoopkald.

Ifølge prins William er det lige nu vigtigere end nogensin, at der er fokus på de, der er tvunget i isolation på grund af coronakrisen. Klik videre for flere billeder. Foto: Scanpix/Chris Jackson/Pool via REUTERS
Ifølge prins William er det lige nu vigtigere end nogensin, at der er fokus på de, der er tvunget i isolation på grund af coronakrisen. Klik videre for flere billeder. Foto: Scanpix/Chris Jackson/Pool via REUTERS
Offentliggjort Sidst opdateret

Mon ikke en britisk mor til en 5-årige dreng, der lider af cystisk fibrose, er blandt seerne, når BBC i aften den 16. juni klokken 19 engelsk tid blænder op for programmet ‘The One Show’.

Artiklen fortsætter under videoen

Her vil de nemlig som en del af udsendelsen kunne se sig selv i en samtale med prins William. Det skriver Hello Magazine.

Der er tale om et klip, hvor mor og søn i den grad bliver overrasket, da de besvarer et videoopkald. For på skærmen viser sig ingen ringere end Storbritanniens kommende konge.

Man vil blandt andet se, hvordan moderen nærmest i chok dækker sit ansigt med sine hænder af bare befippelse.

Klippet er en del af en dokumentar, der fokuserer på ekstremt sårbare mennesker, der rådes til at forblive hjemme så meget som muligt og de udfordringer, de står overfor på grund af corona-krisen.

I indslaget hører man prinsen tale om vigtigheden af, at der er stor fokus på alle de, der er tvunget til at leve i isolation på grund af smittefaren. Ikke mindst i en tid hvor flere og flere af deres medborgere så småt begynder at vende tilbage til et mere normalt liv.

Han spørger for eksempel ind til, om forholdene er blevet endnu mere vanskelige for mor og søn, nu hvor landet igen så småt begynder at åbne.

“Ja – og selvfølgelig hørte Kaydyn (sønnen red.) det i nyhederne, og han var som ‘Åh, kan vi komme ud nu?’ Da jeg sagde nej desværre, ville han så vide hvorfor alle andre må,” svarer moderen.

I udsendelsen kommer det også frem, at Kaydyn i starten af krisen var frustreret over at være tvunget il at opholde sig indenfor. Men også, at han nu er han meget nervøs for at forlade huset.

I starten af ​​juni fik mere end 2,2 millioner ekstremt sårbare briter, der har været i isolation på grund af coronafaren, tilladelse til at forlade deres hjem som en del af den begyndende genåbning af landet.

Siden har Kaydyn været udenfor to gange sammen med sin mor. I begge tilfælde for at spadsere en tur ude på landet.

Powered by Labrador CMS