Yoko Ono genudgiver bagkatalog

Snart kan du igen købe bagkataloget fra Yoko Ono.

Bagkataloget fra Yoko Ono bliver genudgivet. Foto: CARLO ALLEGRI/Scanpix (Arkivfoto)
Bagkataloget fra Yoko Ono bliver genudgivet. Foto: CARLO ALLEGRI/Scanpix (Arkivfoto)
Offentliggjort Sidst opdateret

Secretly Canadian er gået sammen med Chimera Music for at udgive Yoko Ono’s musikalske output fra perioden 1968 til 1985. Re-issue projektet indebærer 11 studie albums, hvor det originale vinyl artwork er blevet rekonstrueret. Og derudover kommer der blandt andet fotos der aldrig er set før. Samtidig er det første gang i årtier at vinylerne er tilgængelige og derudover bliver hvert album også udgivet digitalt for første gang nogensinde.

Den første omgang udgivelser af reissue projektet bliver Unfinished Music No. 1: Two Virgins fra 1968, Unfinished Music No. 2: Life With Lions fra 1969 og Plastic Ono Band fra 1970, der alle udkommer den 11. November. Resten udkommer i løbet af 2017.

Unfinished Music No. 1: Two Virgins

Det har vist sig at lyden af at forelske sig er lige så abstrakt, subjektiv og skør som konceptet selv. Yoko Ono og John Lennon er to af de største elskere i historien, og ”Two Virgins” er dokumentet af parret der forelsker sig i virkeligheden.

Unfinished Music No. 2: Life With Lions

Hvis ”Two Virgins” er parrets første ekstatiske kys, så er ”Life With the Lions” lyden af Ono og Lennon der validere deres kærlighed som noget uigennemtrængeligt og tidsløst.

Plastic Ono Band

Yoko Onos skelsættende, men massivt undervurderede album ”Plastic Ono Band” har alle forudsætninger for en at få et langt større publikum med det fantastiske line-up: Yoko Ono, John Lennon, Ringo Starr, Klaus Voormann samt saxofonisten Ornette Coleman.

Se videoen nedenunder…

Powered by Labrador CMS