Kendtes afsked med George Michael: Alt for tidligt

tirsdag d. 27. december 2016 kl: 12. 36 Af: Ritzau Fokus

Mange kendte danskere er berørte af sangeren George Michaels pludselige død søndag aften.

Siden firserne har George Michael og Wham!s julehit “Last Christmas” fået fans verden over i julestemning.

Men julen 2016 blev den sidste for George Michael, da han døde pludseligt 1. juledag blot 53 år gammel.

Et år efter sangerens død: Fans mindes ved George Michaels hjem

Nyheden om sangerens alt for tidlige bortgang har fået de danske kendte væk fra julebordet og ind på sociale medier, hvor de udtrykker deres sorg over George Michaels død.

Og noget tyder på, at “Careless Whisper”-stjernen har rørt en broget skare af danske kendte gennem sin karriere.

Alle lige fra tv-værten Morten Resen, til sangerinden Szhirley, musikeren Thomas Buttenschøn, Suspekt-rapperen Rune Rask til skuespillerinden Sarah-Sofie Boussnina sender en sidste hilsen til George Michael på det sociale medie Instagram.

Silas Holst blandt de mest berørte

En af dem, der er mest berørt af den britiske sangers død, er danseren Silas Holst, der skriver, at han har fundet sig selv gennem George Michaels musik.

– Soundtracket til mine teenageår og min “find-dig-selv”-tid er gået bort hen over julen. Svært helt at forstå og acceptere. Tak for alle sangene og al den trøst og støtte, jeg har fundet i din musikverden, skriver danseren.

Også modeguruen Uffe Buchard er særligt berørt af George Michaels bortgang.

– Stemmen, talentet, inspirationen. Alt for tidligt. Du leverede soundtracket til de vigtigste år af mit liv, skriver han i sit Instagram-opslag.

Se de kendtes reaktioner på George Michaels død her:

Just NO! The voice, the talent, the inspiration… too early. 😢😢😢 #icon #hero #georgemichael You delivered the soundtrack to the most important years in my life… #freedom #forevergrateful #lgbt

A photo posted by Uffe Buchard (@uffebuchard) on


Verden er blevet et helt særligt menneske og en kæmpe stjerne fattigere..

A photo posted by Morten Resen (@mortenresen) on


I dét her hjørne. I min svigerfars stue. Her kan jeg sidde, med min morgenkaffe, kigge på hans støvede globus og drømme mig helt om på den anden side af verden. I radioen siger de, at verden ikke er værd at drømme om, fordi verden er ved at falde fra hindanden, og Georg Michael er død. 53år. Jeg kan se op på uret, og forstår lige pludselig hvor ligegyldig tiden er. Elsk mens du er her. Elsk hele lortet. Længere er den ikke. Kaffen er god. Og glædelig jul til jer alle sammen.

A photo posted by Thomas Buttenschøn (@buttenschon) on


Afdød sanger hitter fortsat med ikonisk nummer

Allerede…?!?!? Så blev det last Christmas…. Soundtracket til mine teenage år og min "find-dig-selv"-tid er gået bort henover julen…. Svært helt at forstå og acceptere… Tak for alle sangene og al den trøst og støtte jeg har fundet i din musikverden!!! Har danset indtil solopgang på Pan i '00-erne til "Outside" "To funky" "Freedom" mens jeg fandt mig selv. Har tudet til "Jesus to A Child" "I cant Make you love me". Har skålet til "Club Tropicana". Mødte Louise til tonerne af "Wake me up" i gymnasiet. Og "Careless Whisper" er stadig min favorit "nu-er-jeg-alene-i-bilen-og-kan-synge-højt" – sang. Din musik betyder og vil for altid betyde uendeligt meget for mig… Den har formet mig og sat evige minder fra skelsættende tider. TAK!!!! Tak for nu George… Nogle engles øregange vil fra nu af blive forkælet – 2016 har dælme været et hårdt musikalsk år…!!

A photo posted by Silasholst (@silasholst) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu