Keshas mor raser over slaveforhold

fredag d. 6. november 2015 kl: 19. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Kesha indledte en retssag mod sin producer, Dr. Luke, i september 2014. Her anklagede hun produceren for voldtægt, og krævede sin kontrakt blev ophævet.

Kesha indledte en retssag mod sin producer, Dr. Luke, i september 2014. Her anklagede hun produceren for voldtægt, og krævede sin kontrakt blev ophævet. Foto: John Shearer/JOHN SHEARER/INVISION/AP

Keshas mor opfordrer til at boykotte sangstjernens pladeselskab, fordi produceren har ødelagt hendes karriere.

Sangerinden Kesha hittede stort med “Tik Tok” og “Take It Off”, og karrieren så lovende ud for den nu 28-årige sangerinde. Men hun forsvandt som dug for solen, i hvad der efterfølgende har vist sig at være en skandalesag mellem hende og produceren Dr. Luke, som hun har sagsøgt for at have voldtaget hende.

Nu blander Keshas mor Pebe Sebert sig i sagen, og hun lægger bestemt ikke fingre imellem i sine udmeldinger på Twitter.

– Kesha kan juridisk ikke få lov til at udgive musik, medmindre hun gør det under fuld kontrol af en mand, som voldtog hende som 18-årig, skriver 59-årige Pebe Sebert i det første af en række af ni tweets, som hun skrev torsdag med minutters mellemrum.

Kesha indledte i september 2014 en retssag, hvor hun anklagede produceren for voldtægt, og derfor ønskede at blive fri fra sin kontrakt. Moren uddyber, at Dr. Luke tidligere skulle have sagt, at hvis ikke hun makkede ret, ville hun blive begravet i retssager, indtil hun var for gammel til at udgive musik.

Stjernespækket program til MTV-show

– Jeg var der selv, jeg hørte ham sige det, efter han havde fortalt hende, at hun ikke var noget værd uden ham. Sony støtter voldtægtsmanden, fortsætter Pebe Sebert, som har været med til at skrive en del af Keshas numre.

Tid til at vende sig mod firmaer

Keshas mor mener, at tiden er kommet til at vende sig mod firmaer, som kun tænker på at tjene penge.

– Hvis man skriver under på at være nogens slave, er slaveri så lovligt? Vi kan ændre verden ved at lade være med at købe produkter fra uetiske firmaer. Så må de enten ændre sig eller gå konkurs, konkluderer Pebe Sebert.

Læs Pebe Seberts tweet her:

Her:


Kloge superstjerner: Se hvem de største genier i Hollywood er

Og her:

Samt her:


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu