Kessler får problemer med Carl Froch siger tidligere verdensmester

fredag d. 17. maj 2013 kl: 11. 18 Af: Kendte.dk NY
 
Bokselegende spår en hård kamp for Kessler med Froch. - Foto: telegraph.co.uk

Bokselegende spår en hård kamp for Kessler med Froch. – Foto: telegraph.co.uk

Kan Mikkel Kessler besejre Carl Froch endnu engang når de tørner sammen i revancheopgøret? Bokselegende tvivler.

25. maj går det løs. Et af de mest imødesete revancheopgør i morderne boksehistorie skal afgøres i Londons O2 Arena. Danske Mikkel Kessler står overfor engelske Carl Froch, der for tre år siden måtte se sig besejret af The Viking Warrior med dommerstemmerne 3-0.

Kessler og Tyson tørner sammen i Danmark

Nederlaget har plaget Carl Froch lige siden, for selv om han indrømmer, at Kessler slog ham på fair vis, så mener Froch, at kampen var så tæt, at var den blevet bokset på hans hjemmebane i Nottingham, så var det Froch selv, der havde stået med armene i vejret.

Derfor vil Carl Froch sætte alt ind på at nedlægge Mikkel Kessler næste lørdag. Det mener den britiske bokselegende Chris Eubanks.

Chris Eubank tidligere verdensmester tror Kessler får problemer med Froch. - Foto: mediapalu.com

Chris Eubanks tidligere verdensmester tror Kessler får problemer med Froch. – Foto: mediapalu.com

– Med det jeg kender til de her boksere – og specielt Froch, er, at han har integritet som bokser. Det betyder, at han vil gå hele vejen for at vinde – næsten.

– Jeg tror, det er fair at sige, at han er villig til at satse sit liv på det (at vinde, red.), lyder det fra den tidligere verdensmester til Sky Sports.

– Når man har en bokser af den støbning, så vil det altid blive en underholdene kamp.

Chris Eubanks var bl.a. verdensmester hos WBO i samme vægtklasse som Kessler og Froch – super mellemvægt, men inden var han også ubesejret verdensmester i mellemvægt.

Mesterbokser er tiltalt for svindel uden for ringen

Så en eks verdensmester må vide hvad han taler om, når det kommer til kampen om bælter, hvilket Kessler (IBF) og Froch (WBA) har et af hver. Og snart har en af dem ingen, mens den anden kan forlade ringen den 25 maj med to.

Kilde: Ekstrabladet.dk/Sky Sports.

Del din kommentar

Forsiden lige nu