Keviney og Kittney

mandag d. 25. april 2005 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Britney Spears skal snart til at tænke på et navn til det nye familiemedlem. Der løber mange gode forslag rundt indtil videre, og nogle er virkelig bedre end andre. Folk er begyndt at satse penge på, hvad barnet kommer til at hedde, så der kan nok være penge at hente på de væddemål. Et godt bude er Lynn Spears. Så ville den lille ny være opkaldt efter Britneys mor, som hun har et meget tæt forhold til. Dette væddemål giver dog ikke meget, da der er rigtig mange der satser deres penge på dette navn.

Eksperter mener også, at Lynn vil være et godt valg, men at det nok bliver som mellemnavn, ligesom Britneys søster Jamie Lynn Spears. En anden ekspert emner, at et simpelt navn som Steve vil være et godt bud, da det skal være et navn der passer ind i familien. Nogle andre bud lyder på noget mere specielt, da Britney er stor tilhænger af Kabbalah. Miriam kunne være et bud, det betyder “den rebelske” eller måske navnet Vegas.

Cliff Richard fejrer jubilæum i Danmark

Denne ekspert mener også, at Britney kunne slå sit navn sammen med Kevin Federlines. Så kunne navnene være Keviney og Kittney. Måske skulle man dog overveje dette, da Kittney godt kunne lede tankerne hen på ordet kidney, og dermed altså det danske ord for det: nyrer. Da det endnu ikke vides om det bliver en pige eller en dreng, så er alle muligheder stadig åbne.

Del din kommentar

Forsiden lige nu