Khloe Kardashian afslører: Elsker dirty talk

søndag d. 21. februar 2016 kl: 19. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
Khloe Kardashian vil ikke have stilhed i sengen. Foto: Facebook

Khloe Kardashian vil ikke have stilhed i sengen. Foto: Facebook

Den 31-årige Khloe Kardashian foretrækker en mand, der åbner munden under sex

Stilhed i soveværelset er ikke vejen frem, hvis Khloe Kardashian skal forføres.

Khloe Kardashian er gravid

På sin hjemmeside afslører hun, at hun elsker dirty talk.

– Jeg trot på dirty talk. Kommunikation under sex er et MUST, og jeg synes faktisk, det er uhøfligt, hvis du ikke er højrøstet LOL. Hvis min fyr ikke er højrøstet, er jeg ikke opstemt. Hvordan skal jeg vide, om han nyder det? skriver hun i det dampende indlæg.

Khloe Kardashian er angiveligt gravid

Ifølge Khloe er det knap så vigtigt, hvad der bliver sagt – hun vil bare sikre, at hendes partner nyder turen.

– Jeg er faktisk ligeglad med, hvad du siger – for mig er det ikke den vigtige del. Du behøver ikke finde på alt muligt crazy shit. Det er okay bare at blive mere højlydt, hvis der er noget du nyder. Jeg synes, det er hvad du skal gøre! Det er en sexet måde at lære, hvad der tænder din partner, især hvis I er nye sammen.

Del din kommentar

Forsiden lige nu