Khloé Kardashian: Et langvarigt forhold kræver dates – og latex

søndag d. 22. maj 2016 kl: 19. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg

Khloé Kardashian har et par tricks oppe i ærmet, der skal holde liv i gnisten i et langvarigt forhold.

Hvis du spørger Khloé Kardashian, er der to ting, der er vigtige for at bevare gnisten i dit parforhold. På sin hjemmeside skriver Khloé:

– Jeg har været i et par faste parforhold, og der er en ting, jeg har lært: Stop aldrig med at date! Det lyder måske mærkeligt, men det er så vigtigt rent faktisk at gå på date med din mand eller kone.

Det betyder dog ikke, at den skal stå på fem-stjernede restauranter og dyr champagne hver gang:

Khloe Kardashian er gravid

– Du behøver ikke fuldstændig omrokere din kalender for at på plads til en traditionel date-night. Det er tiden sammen, der er mere vigtig end noget andet.

Et frækt photoshoot

Hvis det lyder lidt for kedeligt med dates i tide og utide, har Khloé et andet tip. Hun er en enkelt gang trukket i et fuldt latex-catsuit for sin daværende mand Lamar Odom.

– Bevægelserne var helt simple, men det føltes sexet. Hvis du leder efter en måde at sætte fut i sexlivet, kan jeg anbefale en sjov foto-seance.

Khloe Kardashian er angiveligt gravid

Khloé er kendt for at tage bladet fra munden, når det kommer til sex. Hun har tidligere sagt, at hendes vægttab skyldtes to ting: Hun droppede alle mælkeprodukter, og så dyrkede hun så meget sex, hun overhovedet kunne slippe afsted med.

Det tyder på, at det har virket – Khloé har i hvert fald smidt adskillige kilo og ser mere sund ud end nogensinde.

Del din kommentar

Forsiden lige nu