Kidman: Bare jeg var gravid igen

fredag d. 12. december 2014 kl: 14. 18 Af: Ritzau Fokus
 

Nicole Kidman ønsker sig brændende at få endnu et barn med sin mand Keith Urban, som hun har været gift med siden 2006.

Nicole Kidman ønsker sig brændende at få endnu et barn med sin mand Keith Urban, som hun har været gift med siden 2006. Foto: Hahn-Nebinger/ZUMAPRESS.COM

Den amerikanske skuespiller og mor til fire Nicole Kidman håber hver måned, at hun er gravid igen.

47 år er ingen alder for en kvinde, der gerne vil have børn. Det mener den amerikanske skuespiller Nicole Kidman i hvert fald.

Stjernerne varmede op til Oscar-festen

I et nyt interview afslører den prisbelønnede skuespiller, at hun stadig ikke har opgivet tanken om at få et barn til. Det skriver til det amerikanske magasin Elle.

Snakken falder naturligt på børn, da Kidman, som noget af det første bemærker, at den journalist, der skal interviewe hende til bladet, er gravid.

– Åh altså, hvor er du bare heldig, udbryder Nicole Kidman spontant ved synet af journalistens babybule.

Journalisten fortæller en interesseret Kidman, at det bliver hendes første – og sandsynligvis sidste – barn, da hun i en alder af 38 ikke forventer, at hun kan nå at få flere.

– Jeg var 43, da jeg fik mit sidste. Min bedstemor var 49, fortæller Nicole Kidman og fortsætter:

– Hver måned har jeg det sådan: Jeg håber, jeg er gravid, fortæller hun og bliver straks afbrudt af sin manager, der indskyder, at den bemærkning er uden for citat.

– Uden for citat? Jeg er da ligeglad. Det er jo sådan, jeg har det, udbryder Nicole Kidman.

Sammen med sin eksmand Tom Cruise har hun børnene Isabella Jane Cruise og Connor Cruise, som parret nåede at adoptere, inden de gik fra hinanden i 2001.

Forelskede stjernepar fejrer bryllupsdage

I 2006 blev hun gift med sin nuværende mand, musikeren Keith Urban. Sammen har de døtrene Sunday Rose og Faith Margaret. Førstnævnte har Nicole Kidman selv født, mens nummer to kom til verden ved hjælp af en rugemor. Kidman og Urban er dog biologiske forældre til begge døtre.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu