Kidman bliver kritiseret

onsdag d. 28. januar 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Nicole Kidman bliver kritiseret for hendes tøjsmag, makeup og hvad man ellers kan finde på. Dette kommer efter Golden Globe prisuddelingen, hvor Nicole mødte op i en meget lille sag af en kjole. Kjolen er designet af Yves Saint Laurent og er af chiffon og guld. Nicole har altid været kendt for sin udsøgte smag for tøj, men denne gang er modepressen i USA ikke enige med hende i, at hun så godt ud til prisuddelingen. De har lavet en liste med ni punkter, hvor de kritiserer hende for det hun havde på denne dag.

1: Hårfarven.
Nicole har altid været kendt for sit røde hår, og er også blevet udnævnt til at være verdens mest berømte rødhårede stjerne. Denne gang var hendes hår meget blegt, og New York Post kalder hende en udvasket blondine.

Bedårende hertuginde tog kegler på stadion

2: Hårstilen.
Håret var sat i værste 30’er stil. Normalt ville sådan en frisure se meget smart ud, Madonna har klaret det meget godt frisuren, men det er ikke lykkedes for Nicole, at få det til at se flot ud. Det er altså et meget dårligt forsøg på 30’er stilen.

3: Hårbåndet.
Hårbåndet var fra Boucheron og var lavet i en guldfarve, men den så ud som om, at hun havde fundet den ved den første den bedste genbrugsbutik, og så var den ikke særlig pæn på nogen måder.

4: Den gennemsigtige chiffon.
Det var nok meningen, at det skulle se meget sexet ud med den gennemsigtige chiffon i kjoleudskæringen foran, men den fik mest af alt Nicole til at se ud som om, at hun havde

Del din kommentar

Forsiden lige nu