Kidman chokerer

mandag d. 8. september 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Nicole Kidman chokerede publikum igår ved Toronto Music Festival, med sin ultra tynde look. For nyligt var hendes vægt også i nyhederne, men det ser ud til, at hun er blevet endnu tyndere. Nogle har udtalt, at hun så ud til, at have tabt adskillelige kilo siden sidst.

Da Lennon og McCartney hyggede sig med lyset slukket

“Det er noget vrøvl,” udtaler Kidmans talskvinde Wendy Day. “Hun arbejder tolv timer om dagen, og indspilningerne af Cold Mountain har taget hårdt på hende. Hun har måske tabt et kilo eller to. Hun spiser meget, men arbejder også meget hårdt, så kiloene bliver ikke hængende. Desuden er hun også spinkel bygget. Hvis Nicole er skyldig i noget, er det at arbejde hårdt, og ikke at være på en eller anden diæt,” udtaler Day.

Luksusfælden-Torben stod i l... til halsen: Sådan går det i dag

Der har også været rygter om Kidman og Hopkins under indspilningerne af Human Stain. Men Anthony Hopkins affejer alle rygter. “Der var nogle hede sexscener, men al den snak om kemi, er bare opspind. Vi er professionelle, og ved hvordan vi skal forholde os til hinanden i sådanne scener. Vi møder op til tiden, indspiller scenen, og tager hjem, andet er der ikke i det,” udtaler Hopkins.

Del din kommentar

Forsiden lige nu