Kidman i Cannes

mandag d. 19. maj 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Modsat Lars Von Trier, så tilhører Nicole Kidman ikke de klaustrofobiske stjerner. Da hun i går ankom til Cannes, skabte det næsten slåskamp blandt journalisterne, som alle ville tale med stjernen fra ”Dogville”, der er favorit til De Gyldne Palmer.

Tv-vært død af aggressiv sygdom

Det var samtidig Kidmans første offentlige optræden siden bruddet med Tom Cruise. Hun fik en voldsom modtagelse, med hyl og skrig og pressefolk, der bølgede frem mod afspæringerne og forsøgte at kæmpe sig forbi sikkerhedsvagterne.

Nicole Kidman virkede selv lidt lamslået over alt det påstyr: ”Jeg har været her fire gange på 10 år og oplevelsen har været forskellig fra gang til gang”, fortæller hun.

Der var også mødt masser af fans op, for at få et glimt af stjernen. Kidman mener, at det er meget vigtigt at huske på dem: ”Jeg kan huske, da jeg var barn og ventede på flyvepladsen, fordi Abba skulle komme til Australien”, siger hun. Dengang spadserede Abba direkte forbi hende, uden at ænse deres skuffede fan og det forsøger hun at minde sig selv om i dag.

Del din kommentar

Forsiden lige nu