Kidman: Min mand førte mig videre fra sorgen

fredag d. 31. oktober 2014 kl: 8. 15 Af: Ritzau Fokus
 

Nicole Kidman har ikke haft det nemt, efter hendes far i september pludselig døde.

Nicole Kidman har ikke haft det nemt, efter hendes far i september pludselig døde. Foto: Thibault Camus/AP

For nylig døde Nicole Kidmans far, og skuespillerinden mener, at hun skylder sin mand alt på grund af den måde, han tacklede hendes sorg.

Michael Falch: -Det her liv må være rigeligt

Da Nicole Kidmans far for nylig døde meget uventet, blev den amerikansk-australske skuespillerinde naturligvis enormt ked af det. Men hendes mand, Keith Urban, har ifølge Kidman været fantastisk til at hjælpe hende gennem sorgen.

Det skriver USA Today.

– Jeg mistede min far, og den måde, min mand støttede mig på, får mig virkelig til at græde. Vi oplever alle hårde tider i livet, men når din partner bærer dig – også rent fysisk på de tidspunkter, hvor jeg var helt nede – får det mig til at føle, at jeg vil gøre alt for den mand, siger den 47-årige skuespillerinde i et interview med Ellen DeGeneres.

Og det er ikke kun Urbans støtte, der har hjulpet den rødhårede Hollywood-darling med at komme over sin fars pludselige død. Hilsner fra fans har hun nemlig også sat stor pris på.

– Alle skal miste deres forældre på et tidspunkt, og det er frygteligt. Men så er det helt fantastisk, når folk rækker ud til en med støtte, fordi det til tider er ret hårdt, siger hun.

Faren, Anthony Kidman, nåede at blive 75, inden han i september døde af et hjerteanfald på et hotel i Singapore.

Du kan se Kidmans interview hos Ellen DeGeneres her: http://www.youtube.com/watch?v=9DrPJIzdZK8

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu