Kim Kardashian sammenligner sit ægteskab med en dødelig sygdom som kræft

onsdag d. 12. september 2012 kl: 10. 10 Af: Kendte.dk NY
 

Realitybaben Kim Kardashian sammenligner sit mislykkede ægteskab med Kris Humphries med at have en dødelig kræft sygdom.


Kim Kardashian sammenligner sit ægteskab med en sygdom.                                                        Foto:eonline.com

 

Under et  interview sagde “Keeping Up With the Kardashians” – stjernen om hendes ultra korte ægteskab med Kris Humphries følgende:

 

”Vi besluttede at blive gift, og det var en beslutning, som han og jeg tog sammen, – jeg talte med en pige i dag, som havde kræft, og vi talte om, hvor svært det er for hende at leve med og ikke vide hvor længe man har igen her på jorden.. Man skal nyde hver dag man har, og det lærte hende meget om, hvem hendes venner er, og meget om livet. Hun er atten år gammel. Og jeg tænkte, ja, det er sådan, jeg føler og derfor måtte jeg stoppe dette ægteskab da jeg følte at det ikke var der jeg ville være i mit liv”

Kim Kardashian græder hver dag - over en stor ting

 

Kim Kardashians ægteskab med Kris Humphries er ikke officielt slut endnu
Det kendte par holdt sidste år et overdådigt bryllup. Men i dag skyer andre kendte at gifte sig på samme adresse som celebrity-parret, da frygter, at der er dårlig karma ved stedet. Skønheden forlangte skilsmisse efter kun 72 dages ægteskab.

 

Samtidig overvejer den næsten 32 årige realitystjerne at få frosset sine æg ned, så hun er sikker på at kunne blive gravid når babytrangen for alvor melder sig.

 

Kim Kardashian er blevet Dagens Babe - hun er en af verdens mest hypede kvinder

For hvem ved hvor længe et evt. Ægteskab med Kanye West vil holde?

 

Del din kommentar

Forsiden lige nu