Kim Kardashians eks smitter elsker med herpes

torsdag d. 30. august 2012 kl: 17. 15 Af: Kendte.dk NY
 

Kris Humphries her sammen med Kim Kardashian –  Foto:okmagazine.com

 

Tidligere elsker anklager basket stjernen for at have smittet hende med herpes
Kayla Goldberg, der ifølge eget udsagn var lagenmakker med basketball-spilleren Kris Humphries for to år siden, er nu kommet i tanke om, at det var ham, der gav hende en kønssygdom, og derfor har hun trukket Kim Kardashians fraseparerede eksmand i retten.Humphries har dog pure afvist kvindens anklager. Det skriver okmagazine.com

Kim Kardashian græder hver dag - over en stor ting

Flere anklager om herpes
Beskyldningerne kommer kun få måneder efter, at en anden kvinde angiveligt anklagede ham for det samme.

– Kris testede dog negativ for det og andre seksuelt overførte sygdomme, og han er fuldstændig sikker på, han aldrig har givet nogen herpes, siger en kilde tæt på NBA-spilleren til RadarOnline.

Gik med ham hjem på hotellet
Den forsmåede tidligere elsker, Kayla Goldberg, hævder, hun mødte Kris Humphries på en cafe i Los Angeles for præcis to år siden, hvorefter de gik op på hans hotelværelse og havde ubeskyttet sex.

Kim Kardashian er blevet Dagens Babe - hun er en af verdens mest hypede kvinder

– Humphries udførte også oralsex på Goldberg, og den anklagede Humphries undlod at fortælle, han var smittet med den uhelbredelige kønssygdom, herpes – hedder det i de eksplicitte retsdokumenter.

Fast gæst i retten
Kris Humphries er efterhånden mere til stede i retslokalerne end på basketball-banen. Hans skilsmisse fra det kuldsejlede 72-dage ægteskab med realitypigen Kim Kardashian er stadig ikke afklaret. Og i øjeblikket overvejer Brooklyn Nets-spilleren, om han skal lave et modsøgsmål mod Kayla Goldberg for falsk anklage.

Del din kommentar

Forsiden lige nu