Kindnappede Kate Moss

søndag d. 1. september 2013 kl: 13. 29 Af: Ritzau Fokus
 

Supermodellerne morede sig i deres storhedstid i 90'erne. Det indebar blandt andet en spontan tur til Dublin. Foto: Scanpix, Reuters, LUCAS JACKSON free

Kongelige og kendte til modeshow

Supermodellerne morede sig i deres storhedstid i 90’erne. Det indebar blandt andet en spontan tur til Dublin.

Kate Moss har været en af de mest efterspurgte supermodeller gennem tiderne – og topmodelkollegaen Naomi Campbell kunne tilsyneladende heller ikke holde fingrene fra den britiske skønhed.

De havde kun mødt hinanden en enkelt gang før, men da Naomi Campbell og Kate Moss for anden gang rendte ind i hinanden i Madrid, fik den 43-årige Naomi Campbell idéen til en pigetur.

– Jeg kidnappede hende, og så var det sådan. Jeg stoppede i Paris for at hente Christy (Turlington, red.), og derefter fløj vi alle til Dublin sammen, fortæller hun til magasinet Interview.

Selvom det snart er to årtier siden, de to supermodeller blev veninder og morede sig i Dublin, holder de stadig kontakten den dag i dag.

– Kate er min lillesøster. Uanset hvor gammel hun er, og hun bliver 40 til næste år, så ser jeg på hende som min lillesøster.

Chok: Verdenskendt model pludselig død - 49 år gammel

Både Kate Moss og Naomi Campbell var begge blandt 90’ernes største supermodeller og sammen med modelstjernerne Cindy Crawford, Linda Evangelista, Claudia Schiffer og Christy Turlington blev de kendt som værende de mest dominerende supermodeller inden for modebranchen og gik under navnet “Big Six”.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu