Kinesere vilde med Beckham

mandag d. 4. august 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Kinesiske David Beckham-fans betalte hundrede af pund for en badekåbe, et pudebetræk og sengetøj, som Beckham havde brugt da Real Madrid besøgte Beijing. Tingene blev solgt på en velgørenheds-auktion, der i alt indbragte omkring 150.000 kroner. Pengene skal gå til børn af sygeplejersker og læger, der har døde under bekæmpelsen af SARS-epidemien.

Dansk filmhit bliver til musical: Satser på international succes

Real Madrid var i Beijing i weekenden, og spillede en kamp mod et kinesisk all-star hold i lørdags. Stort set alt hvad fodboldholdet fra Real Madrid havde rørt ved under opholdet, blev solgt på auktionen. Det dyreste køb var en fodbold, signeret af bla. David Beckham, Ronaldo og Zinedine Zidane. Den blev solgt for 21.000 yuan, hvilket svarer til ca. 19.000 kroner.

Adam Price om Herrens veje: -Vi har haft kæmpe diskussioner

Auktionen begyndte allerede et par timer efter fodboldholdets afrejse, og ud over sengetøj stjernerne havde sovet i, kunne man byde på signerede plakater og trøjer og muligheden for at overnatte i det samme hotelværelse som Beckham eller en af de andre fodboldspillere havde benyttet. Fodboldkampen i lørdags er den første internationale sportsbegivenhed, der er blevet afholdt i Kina, siden SARS udbruddet i foråret.

Del din kommentar

Forsiden lige nu