Efter succes: Tid med familien er vigtigste

torsdag d. 26. september 2013 kl: 21. 34 Af: Ritzau Fokus
 

De er vokset op og har fået familier, men musikalsk vil Kings of Leon tilbage til hvor, det hele startede. Foto:  AP

De er vokset op og har fået familier, men musikalsk vil Kings of Leon tilbage til hvor, det hele startede.

De havde aldrig turdet drømme om den massive succes, som ramte dem, da “Sex on Fire” i 2009 tog verden med storm.

Og hvis medlemmerne i Kings of Leon skal være helt ærlige, behøver fremtiden heller ikke byde på den slags enorme succeser.

– Jeg tror ikke, vi sigter efter mere nu. Lidt mindre succes kan også gøre det, bare vi stadig kan komme ud og spille og nå ud til en masse mennesker, siger bassist Jared Followill.

– Vi har altid været et liveband. Vi lever for at komme ud og spille, medgiver fætter og guitarist Matthew Followill.

Men med de mange rejser, store koncerter og tiden i studiet, lægger trommeslager Nathan og forsanger Caleb heller ikke skjul på, at deres prioriteter har ændret sig de seneste år.

– Tiden hvor vi blev hængende i studiet til klokken fire om natten er forbi, for nu vil jeg hellere hjem og have en ordentlig nattesøvn, så jeg kan vågne op klokken syv med min datter og have tid med hende, forklarer Nathan.

Og netop tiden med familierne har været vigtig for bandet, da de efter en aflyst turné i 2011 valgte at tage et års pause fra livet på landevejen.

– Vi fik en chance for at være ægtemænd. Det var skønt at få lov til at være hjemme og lære konens særheder at kende. Men det mindede os også om, at vi elsker at lave musik, så vi kunne lade op og komme tilbage til bandet med ny energi, siger Nathan Followill til Newspaq.

– Det inspirerede os på mange måder, og når man hører vores nye plade, kan man høre, at vi er rigtig glade for at spille musik igen, forklarer forsanger Caleb Followill.

Ifølge bandet selv, er lyden på det nye album “Mechanical Bull” hurtigere og friskere end de seneste udgivelser. Musikken afspejler, at bandet har fundet de vigtigste ting i livet – Musikken og familien.

“Mechanical Bull” udkommer den 23. september.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu